OLYMPUS IX83 - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

OLYMPUS IX83

A teljesen motorizált IX83 az IX3 sorozat legfejlettebb tagja. Modulárisan bővíthető egy- és két-deck kivitelű váz, ergonomikus tárgyasztal, fluoreszcencia támogatása, digitális fotódokumentációra előkészítve.

  • Termék leírása

    • Az IX83 inverz kutató mikroszkóp rendszer kimagasló optikai teljesítmény és egyedülálló bővíthetőségének köszönhetően új szintet jelent a fejlett élősejt képalkotás területén.

      A teljes motorizációnak köszönhetően a rendszer használata lehetővé teszi a korszerű kutatási munkák pontos elvégzését. Az IX83 váz elérhető 1-deck rendszerként, amely alacsonyan elhelyezkedő tárgyasztala által ergonomikus megoldást kínál, valamint 2-deck rendszerként, amely pedig magasabb szintű bővítési lehetőséget jelent. Mindkét esetben garantált a képalkotási feladatok széles választékának kiemelkedő támogatása professzionális szinten. Egy egyszerű csúszka segítségével behelyezhetünk egy Z-drift kompenzátor egységet, amivel a hosszú Time-Lapse kísérletek alkalmával is folyamatosan megfelelő fókusztávolságot tud tartani a rendszer.

  • Letöltések

Vida László Krisztián

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.