Karrier - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Karrier


BEVEZETÉS

Jelen Adatvédelmi Tájékoztató (Tájékoztató) az Unicam Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság (Adatkezelő) által meghirdetett álláspályázatokra jelentkezők személyes adatainak kezeléséről nyújt tájékoztatást.

A Tájékoztató a GDPR, az Infotv., valamint a munkaviszony, illetve munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyok szempontjából releváns további jogszabályok figyelembevételével készült. A jogszabályok felsorolását a Tájékoztató 1. számú melléklete, a legfontosabb fogalmak ismertetését pedig a 2. számú melléklet tartalmazza.

A Tájékoztató 2019. november 4. napjától kezdve visszavonásig hatályos az Adatkezelővel az álláspályázók személyes adatai kezelésének vonatkozásában. A Tájékoztató nyomtatott formában hozzáférhető a Adatkezelő székhelyén, valamint elérhető az alábbi URL-en is: www.unicam.hu

Az Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Tájékoztatót bármikor, egyoldalúan megváltoztassa. Amennyiben a Tájékoztató módosulna, akkor erről az Adatkezelő tájékoztatja az álláspályázókat.

A teljes dokumentum letöltése