OLYMPUS BX3M sorozat - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

OLYMPUS BX3M sorozat

Sokoldalú, modulárisan bővíthető Anyagtudományi mikroszkóp fejlett mérési és metallurgiai alkalmazásokhoz és digitális képalkotáshoz, igény szerint kódolt vagy motorizált optikai komponensekkel. Teljes körű megoldást nyújt az OLYMPUS digitális kamerákkal és Stream képalkotó és elemző szoftvercsaláddal.

 • Termék leírása

  • A BX53M mikroszkóp teljes optikai rendszere UIS2 kompatibilis és végtelenre korrigált, mely új szintre emeli a pontosságot és tisztaságot. Automatikus (kódolt vagy motorizált) nagyítás és kocka-kiolvasás, ami a korábbi beállítások megismétlését egyszerűsíti.

   Egyedülálló MIX mód a sötétlátótér és a világoslátótér előnyeinek az egyesítésére.

   Ezen felül a BX53M egyes komponensei a felhasználói igényeknek megfelelően motorizálhatóak, lehetővé téve a hatékony képalkotást (pl. nagy területek motorizált képalkotása nagy nagyítás mellett, akár sötétlátóteres vagy MIX módban). A kiegészítők széles választéka révén szabadon bővíthető rendszer, amely képes lépést tartani a felhasználói igények növekedésével, egyszerűen adaptálódva a jövőbeli igényekhez.

   A BXFM a fent említett tulajdonságokat kiegészítve különböző típusú speciális állványokra fogatásával lehetővé teszi a különleges minták vizsgálatát (pl.:extrém méretek) is.

 • Letöltések

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.