SDT 650 - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

SDT 650

Az TA Instruments SDT 650 a világ legjobb szimultán DSC / TGA készüléke. A Discovery szimultán differenciális termikus analizátorok (SDTA) különlegessége az egyedülálló horizontális kettős karú TA termomérleg. Az integrált termoelemek a kerámia tartórudazaton keresztül biztosítják a valós idejű adatokat a minta és a referencia esetében egyaránt. Ennek a kialakításnak köszönhetően egyedülálló adatminőséget biztosít; pl. nincs szükség alapvonal korrekcióra, manipulációra. Már egy mérésből már eredményt biztosít ez a kialakítás, amely csak az SDT 650 egyedülálló jellemzője. A TA Instruments ezzel az innovatív megoldásával lehetővé teszi, hogy a TGA (termogravimetriás analízis) jel páratlanul alacsony driftje kiemelkedő érzékenységgel párosuljon, úgy, hogy közben DSC (differenciális pásztázó kalorimetriás) is jelet szolgáltasson a rendszer.

 • Termék leírása

  • Az SDT 650 tudja mindazt, amt egy alap TGA/DTA rendszertől elvárunk, de az egyedi kialakításából a következő plusz funkciókat, előnyöket biztosítja a felhasználói számára:

   • Nagyon kis tömegváltozások pontos detektálása, kiemelkedően alacsony drift mellett.
   • Párhuzamos TGA/TGA mérés: két minta egyidejű mérése lehetővé teszi a két párhuzamos mérés kivitelezését ugyanabból az anyagból, ill. egyidejű összehasonlító mérést két sarzs, két gyártó, két próbaminta, stb. között.
   • A „Dual-Beam” kialakítású hőáram mérés pontosabb eredményt ad, mint az egy ponton mérő SDTA, DTA megoldások.

   Az SDT 650 a klasszikus hőmérséklet vezérelt felfűtési mód mellett rendelkezik egy
   ún. Hi-Res™ TGA móddal, mely a tömegváltozások által vezérelt technika és így az átlapolt jelenségek sokkal hatékonyabban szétválaszthatók.

   Az SDT 650 az egyetlen kombinált készülék, mely alkalmas Modulált DSC® (MDSC®) mérésekre is, pl. a hőkapacitás pontos meghatározásához. Amennyiben ezen túl a kinetikai folyamatok elemzésére is szükség van, akkor jó szolgálatot tesz a szintén egyedülálló Modulált TGA ™ (MTGA™), amely a rendszer része.

   A megbízható 30 férőhelyes lineáris automatikus mintaváltó, programozható tálcahelyzetekkel a gondtalan 24/7 működést tesz lehetővé a nagy mintaszámmal rendelkezők számára, valamint az automatizált kalibrációs és ellenőrzési rutinok végrehajtásához.

   A készülék egyszerű, hatékony használatát biztosítja a „One-Touch-Away ™” felhasználói felület., mely applikáció központúsága segít a használat gyors elsajátításában

   A kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező TRIOS szoftver, kivételes felhasználói élményt nyújt kombinált csomagban a műszer vezérléséhez, adatelemzéshez és jelentéskészítéshez. Az olyan funkciók, mint az automatizált kalibrálási rutinok és a valós idejű vizsgálati módszerek szerkesztése páratlan rugalmasságot biztosítanak, míg az egy kattintásos elemzés és az egyéni jelentések új szintre emelik a termelékenységet.

   A Discovery család egyediségét az is igazolja, hogy a gyártó 5 év garanciát biztosít a kemencére.

   A legfontosabb alkalmazási területek:

   Műanyagipar

   Élelmiszeripar

   Vegyipar

   Gyógyszeripar

   Anyagtudomány

 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.