X3 DSC - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

X3 DSC

A TA Instruments egyedi DSC (differenciális pásztázó kaloriméter) készüléke az X3-modell, mely lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 3 minta meghatározását is elvégezhesse a felhasználó. A Discovery X3 DSC ötvözi az iparág kiemelkedő technológiáit a nagy fokú produktivitással az anyagtudomány minden területén. A TA Instruments ezen innovatív megoldásaival lehetővé teszi a mérnökök és a kutatók számára, hogy hamarabb tudják meghozni döntéseiket és gyorsabban jussanak el céljaikhoz.

 • Termék leírása

  • A X3 DSC (differenciális pásztázó kaloriméter) készülékben alkalmazott, szabadalmaztatott Fusion Cell ™ páratlan teljesítményt nyújt az alapvonal zajmentességében, érzékenységben, felbontásban és reprodukálhatóságban egyaránt. Kiváló technológiája lehetővé teszi a leggyengébb hőátmenetek detektálását is, valamint a pontos entalpia és a fajlagos hőkapacitás mérését.

   A csúcskategóriás teljesítményt az X3 három mintapozíciós kaloriméterrel éri el és egyedülálló rugalmasságot biztosít a statisztikai elemzést igénylő, ismétlő tesztelésektől a kontrollmintával történő ellenőrzésig, mindezt maximális biztonság mellett. A rendszer alkalmas a komplex termikus események szétválasztására gyakran használt és elismert modulált DSC® (MDSC®) mérésekre is. A készülék egyszerű, hatékony használatát biztosítja a „One-Touch-Away™” felhasználói felület. A folyamatos, zökkenőmentes mérés támogatására az X3 54 férőhelyes mintatálcával, lineáris adagolófejjel rendelkezik. Ennek a megoldásnak köszönhetően a rendszer támogatja az akár 24/7 működtetést is.

   A rendszerhez csatlakoztatható a már jól ismert „száraz” hűtő rendszerek széles választéka, így elkerülhető a folyékony nitrogén használata, és biztosítja a folyamatos működést az automatikus mintaváltó használata során is.

   A kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező szoftver kivételes felhasználói élményt nyújt a műszer vezérléséhez, adatelemzéshez és jelentéskészítéshez. Az olyan funkciók, mint az automatizált kalibrálási rutinok és a valós idejű vizsgálati módszerek szerkesztése nagyfokú rugalmasságot biztosítanak, míg az egykattintásos elemzés és az egyéni jelentések új szintre emelik a termelékenységet.

   A kezdő és a haladó DSC felhasználók egyaránt megbízhatnak abban, hogy TA Instruments Discovery Series DSC készülékei a számukra fontos, minőségi adatokat biztosítják, miközben növelik a laboratóriumi munkafolyamatok hatékonyságát és a termelékenységet is.

    

   A legfontosabb alkalmazási területek:

   Műanyagipar

   Gyógyszeripar

   Anyagtudomány

 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.