picoSpin 80 NMR - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

picoSpin 80 NMR

Kutatási, oktatói és folyamatalkalmazások hatékony javítása NMR spektroszkópiával.
A Thermo Scientific™ picoSpin™ 80 Series II NMR spektrométerrel hatékonyan javíthatók a kutatási, oktatói és folyamatalkalmazások. Ez a kompakt kézi készülék könnyedén használható, kriogén-mentes megoldást nyújt a kémiai azonosításhoz - elősegítve ezzel a hallgatók oktatását. A világ legnagyobb felbontású picoSpin 80 NMR spektrométere 2 Teslás mágnest tartalmaz, mely olyan kémiai információt is képes feltárni, mely kisebb mágneses mezővel nem megoldható.

 • Termék leírása

  • A picoSpin 80 Series II NMR spektrométer korszerűsített munkafolyamatot, modern interfészt és automatikus “shimming” alapmódszert (mágneses tér homogenizálása) kínál az újdonsült és tapasztalt felhasználók számára egyaránt. A korlátozott NMR tapasztalattal rendelkező hallgatók és technikusok számára is elérhetővé válik a kémiai komponensek azonosítása és struktúrájuk megértése az NMR technika által. A készülék folyadék kapilláris rendszere egy cserélhető kazettában található, és csupán 40 mikroliter folyadékmintát igényel. A szabályozott hőmérsékletű tartós mágnes nem igényel hűtőanyagot, így nincs szükség fogyóanyagra vagy egyedi laboratóriumi körülményre.

   Ez az asztali készülék az alábbi lehetőségeket nyújtja elérhető áron:

   -Gyakorlatias teljesítmény – kis molekulaérzékenység a mindennapi használatra tervezve.

   -Személyes kényelem – hordozható NMR, nem szükséges várni a mágnes beállására.

   -Alacsony költségű működtetés – nem szükséges a hűtőanyagok, deuterált oldószerek használata. A fő energiaellátása révén gazdaságos az üzemeltetése.

   -Egyedülálló technológia – kapilláris kazetta rendszer kifejezetten a kémiai monitorozásra.


   Alkalmazása:


   Gyógyszerészeti felhasználás

   Egy elfoglalt laboratórium számára az időhatékonyság a legfontosabb, így miért várnánk órákon át a központi intézménytől kapott NMR adatra? A picoSpin 80 NMR spektrométer 82 MHz-en olyan kémiai eltolódás diszperziót és felbontást nyújt, melyre a 60 MHz vagy alacsonyabb frekvencián működő asztali készülékek képtelenek. A picoSpin 80 spektrométer nagyobb átláthatóságot és bizonyosságot nyújt a gyors döntésekhez a termék és reagens megkülönböztetése vagy reakcióhozam számítása esetén.


   Termelékenység növelése:

   -Órák helyett percek alatt elkészül az NMR spektrum.

   -A kémiai reakciók gyorsabb optimalizálása.

   -Injektálást megelőző minimális mintaelőkészítés.


   Oktatás

   A picoSpin 80 NMR spektrométerrel erőfeszítés nélkül, minimális gyakorlattal elsajátítható az NMR technológia. A spektrumfejtést a piacvezető Mnova™ szoftver végzi, mellyel minden diák saját maga értékelheti ki a mintáit, karakterizálhatja az összetevőket.
   A gyors és egyszerű első beállítást követően nincs szükség “shimmingre” mintáról mintára, ezzel a többspektrumos mérések közti várakozási idő kiküszöbölhető. Akkor lényeges ez a szempont, amikor egy diákcsoport egyidejűleg szeretné használni a készüléket.


   Folyamatanalízis és minőségellenőrzés/minőségbiztosítás

   A gyári feltételek nem mindig ideálisak a kényes készülékek számára. A picoSpin 80 NMR spektrométerrel a rugalmasság, hordozhatóság és megbízhatóság ugyanúgy fontos, mint az NMR spektrum minősége. A strapabíró kivitelezése, könnyű súlya és mérete révén könnyedén egy reaktor mellé helyezhető az elszívó fülkébe, vagy a közelben ugyanazon laboratóriumban. A picoSpin 80 használatával a hőmérsékletszabályozós tartós mágnese és hűtőanyag nélküli működtetése révén reprodukálható környezet hozható létre.

   A gyár vagy üzem munkafolyamatainak optimalizálása:

   -Előkészületek nélküli mintainjektálás a kapilláris rendszerbe.

   -A főbb analitikai készülékek elhelyezése a laboratóriumban, a rendszer távmonitorozása a helyi hálózaton keresztül.

 • Letöltések

Mészáros Mária

Alkalmazástechnikai mérnök

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.