picoSpin 45 NMR - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

picoSpin 45 NMR

A Thermo Scientific™ picoSpin™ 45 Series II NMR spektrométer elérhető áron nyújt megoldást a kutatási, gyártási folyamatokhoz vagy iskolai feladatokhoz. A picoSpin 45 NMR spektrométer egy valódi áttörést jelent a kémiai műszerezésben. A szokványos NMR spektrométerek körében újdonságot képvisel és a használata nem igényel speciális szaktudást vagy betanítást. A folyadék mintát az elülső panelre illesztett belső kapillárison keresztül injektáljuk, és a spektrumfelvételhez csupán 30 mikroliter folyadékminta szükséges.

 • Termék leírása

  • A picoSpin 45 Series II NMR spektrométer egyszerűsített munkafolyamatot, modern interfészt és automatikus „shimming” alapmódszert (mágneses tér homogenizálása) kínál az újdonsült és a tapasztalt felhasználók számára egyaránt.

   Az egyszerű használat érdekében a folyadékminták az első panelre illesztett belső kapillárison keresztül injektálhatók és csupán 30 mikroliter folyadékminta szükséges a spektrum felvételéhez. Egy nagy stabilitású, szabályozott hőmérsékletű tartós mágnes biztosítja a hűtőfolyadék nélküli, egyszerű, karbantartásmentes működtetést. Az NMR adat a standard NMR adatmérési csomagokkal való kompatibilis, általános ipari JCAMP-DX formátumban készül. Az egység folyadék kapillárisa egy kazettában található, így a felhasználó könnyedén kicserélheti eltömődés vagy szennyeződés esetén.

    

   -Nagy teljesítmény, nagy felbontás, pillekönnyű hordozható kivitelben

   -Egyszerű használat – használata nem igényel speciális előképzettséget.

   -Cserélhető kapilláris kazetta

   -Mikrotekercses kapilláris szonda

   -Teljes mértékben programozható pulzus szekvencia.

   -Ethernet interfész

   -Web-server GUI

   -1 éves Mnova™ NMR csomag licensz

   -Mintatérfogat: 30µL

 • Letöltések

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.

Tel: