Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Genesys sorozat

A Genesys UV spektrométer sorozat több új taggal büszkélkedhet a széles körű felhasználási igényeknek megfelelően.

 • Termék leírása

  • A Genesys UV spektrométer sorozat több új taggal büszkélkedhet a széles körű felhasználási igényeknek megfelelően.

   A Genesys fotométer sorozat jelmondata: “Felhasználóknak fejlesztve, eredményekre tervezve”. Közel 60 éves spektroszkópiai tapasztalat eredményeként jelentek meg az új generációs Genesys fotométerek, melyek kivételes teljesítményt, könnyű mintakezelést és gyors, megbízható eredményeket nyújtanak. A Genesys család számos választási lehetőséget nyújt a felhasználói elvárások minél pontosabb teljesítéséhez. Mindegy, hogy kutatói vagy rutin feladatot végzünk el vele, oktatási vagy ipari területen alkalmazzuk; minden esetben pontos és megbízható eredményre számíthatunk. A Genesys  sorozat kiváló teljesítményt, megbízhatóságot, egyszerű használatot biztosít alacsony fenntartási és beruházási költség mellett.

   A megújult Genesys 30 egy fényutas, látható tartományú spektrométer ötvözi a modern teljesítményt a hagyományos egyszerűséggel. Alapvető és összetett vizsgálatokra kiválóan alkalmas oktatási, mind ipari területen. Intuitív kivitelezése lehetővé teszi, hogy a tanárok és hallgatók a tudományos adatokra összpontosíthassák a figyelmüket a készülék használatának elsajátítása helyett. Minőségbiztosítási laboratóriumok bármely tudásszintű technikusa könnyedén kinyeri az eredményeket, melyek gyorsan jegyzőkönyvezhetők digitális vagy nyomtatott változatban. A készülék változatos mintatípusok befogadására alkalmas, nagy mintatere tisztítás céljából eltávolítható. A gyártó 2 éves garanciavállalása jelképezi a készülék megbízhatóságát, melyet a többi új modell esetén is fenntart (Genesys 40/140, 50/150, 180).

   A Genesys 40 két fényutas, látható tartományú készülék 7 colos érintőképernyőjével növeli a felhasználói élményt. Kinetikák vizsgálatára, rutin minőségi feladatokra vagy oktatásra is kiválóan alkalmas, és Wifi kapcsolattal rendelkezik a praktikus adatátvitel céljából. Az egy cellás konfigurációja a ferde borításával és mosható mintaterével minták kiömlése esetén is könnyedén tisztítható. A Genesys 50 ugyanennek a készüléknek az UV-látható tartományú változata.

   A Genesys 140 látható és 150 UV-látható spektrométerek szintén 7 colos érintőképernyővel rendelkeznek, melynek szöge már állítható is. A rutin ipari minőségbiztosítási feladatokra és egyetemi laboratóriumba tervezett készülékek automatizáltak és kompakt, robosztus kivitelezésűek, melyek a legkedvezőtlenebb működési környezetben is megállják a helyüket. A Wifi kapcsolat és kinetikák vizsgálatán túl 4 és 8 cellás mintaváltóval kompatibilis az előző modellekkel ellentétben, melyeknél a nagy, cserélhető/mosható mintatér a preferált.

   A sorozat csúcskészüléke: a Genesys 180 valódi két fényutas, UV-látható készülék, melynek standard összetevője a 8 férőhelyes mintaváltó. A nagy munkabírású készülék mennyiségi mérési feladatokra lett kifejlesztve, melyeknél a különálló referencia küvetta pozíció elvárás. 

   A BioMate 160 készülék nevétől eltérően szintén a Genesys sorozatot színesíti az élettudományi felhasználásával. A BioMate 160 alkalmas nukleinsavak és fehérjék vizsgálatára, OD600 mérésre előre programozott módszerei révén.

   A Genesys 180 könnyedén kezelhető, nagy teljesítményű platform nagyfelbontású érintőképernyővel és Wifi csatlakozással. Kompakt, robosztus kivitelezése révén kedvezőtlen laborkörnyezetben is megbízható, pontos és reprodukálható mérési eredményeket nyújt.

 • Letöltések

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.

Tel: