DXR2xi Raman képalkotó mikroszkóp - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

DXR2xi Raman képalkotó mikroszkóp

A DXR2xi Raman képalkotó mikroszkóp az intelligens kémiai képalkotó és adatgyűjtő tulajdonsága révén gyorsan feltérképezi a teljes mintaterületet és megtalálja a megfelelő mintavételi pontot. Gyorsan és egyszerűen tár fel vizuális információt, mely a több-felhasználós laboratóriumok számára különösen ideális tulajdonság.

 • Termék leírása

  • A DXR2xi Raman képalkotó mikroszkóp az intelligens kémiai képalkotó és adatgyűjtő tulajdonsága révén gyorsan feltérképezi a teljes mintaterületet és megtalálja a megfelelő mintavételi pontot. Gyorsan és egyszerűen tár fel vizuális információt, mely a több-felhasználós laboratóriumok számára különösen ideális tulajdonság.

   A készülék használatával időt spórolhatunk a technikai kérdések mellőzésével, így több idő marad a fejlett tudományos kutatói tudás és elképzelések elmélyítésére.

    

   Vizuálisan vezérelt képalkotás

   -A kép szintjén optimalizálja az adatgyűjtést.

   -Az adatparaméterek állítása közben azonnal láthatóvá válik az előnézeti kép.

   -Pásztázó mikroszkópia technológia alapján modellezett képalkotás egy kattintással.

    

   Kiértékelés másodpercek alatt

   -A statisztikai feldolgozás, beleértve az automatikus összetétel azonosítást és korrelációs analízist, lehetővé teszi a felhasználó számára az összetevők, szerkezeti felépítés és egyéb jellegzetességek gyors értelmezését.

   -A spektrumfejtési eszköz és számos spektrális adatbázis azonnali segítséget nyújt a feladat rejtett válaszainak fellelésében.

   -Módszerek nélkül vagy a minta előzetes ismerete nélkül is automatikusan megjeleníti a vizuális különbségeket.

    

   A legnagyobb kép legkisebb részleteit is képes felvenni

   -Mikrométer alatti térbeli felbontás ultragyors adatfeldolgozással

   -A nagy-sebességű képalkotás majdnem azonnali adat előnézetet és több terület vizsgálatát teszi lehetővé.

   -Nagy területek képalkotása szinte végtelen számú adatpont feldolgozással.

    

   Problémamegoldás és kutatási lehetőségek minden területen

   A Thermo Scientific DXR2 Raman Family olyan felhasználók számára lett tervezve, akik mérnöki feladatot, új anyagok karakterizálását, egy végrendelet megtámadását vagy bizonyítékmaradványokat próbálnak felderíteni. Amennyiben a méréséhez gyors és megbízható válaszra van szükség, a DXR2 mikroszkóp kétség kívül a legjobb Raman választás a laboratóriuma számára.

    

   Anyagtudomány és mérnöki terület

   A Raman mikroszkópiával gazdag kémiai és fizikai információ nyerhető. A vizuális pásztázó interfész révén gyors betekintést nyújt a vizsgálatokba a terjedelmes spektroszkópiai megoldások mellőzésével. A polarizált Raman egy további dimenziót nyit a szerkezeti felépítés megértéséhez.

    

   Termék tesztelés és támogatás

   A megbízhatósága és globális háttértámogatás miatt a DXR2 mikroszkóp a legjobb Raman választás az olyan elfoglalt laboratóriumok számára, amelyek a termék minőségbiztosítását tűzik ki célul.

    

   Felderítő vizsgálat

   A nagy térbeli felbontás az erőteljes és terület-specifikus spektrális adatbázissal kombinálva gyors azonosítást biztosít a bűnügyi minták, mint például robbanószerek, porok és tinták vizsgálata esetén.

    

   Termék fejlesztés

   Az OMNICxi szoftver és különböző mintázási megoldások elősegítik az új gyógyszerészeti készítmények, és energiatakarékos alkalmazások felfedezését. (pl lítium ion akkumulátorok)

    

   Akadémiai és Interdiszciplináris kutatás

   A DXR2 a legkönnyebben elérhető Raman mikroszkóp család, mely számos terület kutatói számára lehetővé teszi a lenyűgöző eredmények publikálását.

    

   Élettudományi kutatás

   A DXR2 mintázási módok és opciók (pl fotofakulás) nagy érzékenységű mérést tesznek lehetővé a biomolekulák karakterizálásakor: alkinezett sejtek vizsgálata, lokalizáció, sejtkomponensek eloszlása, vagy fertőzött szövetek besorolása esetén.

 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.