DXR2 SmartRaman - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

DXR2 SmartRaman

A Thermo Scientific™ DXR™2 SmartRaman az integrált szabadalmazott tulajdonságaival kifejezetten a többcélú analitikai laboratóriumok számára lett tervezve. Egyszerű mintaelőkészítése nem igényel szakértelmet, míg csúcsteljesítményt garantál és megbízható, rutinszerű eredményeket szolgáltat.

 • Termék leírása

  • A DXR2 SmartRaman spektrométer főtömeganalízis mérésére lett kifejlesztve olyan elfoglalt, több-célú laboratóriumok számára, ahol a felhasználók reprodukálható és pontos eredményeket várnak a megbízható és alacsony költségvetésű műszertől. A Raman spektroszkópia egyik legsokoldalúbb jellemzője az egyszerű mintázás. Minimális előkészítéssel a minták azonnal mérhetők üveg vagy műanyag csomagoláson keresztül. A DXR2 SmartRaman a Raman spektroszkópia minden előnyét felkínálja a felhasználó számára.

    

   Változatos minták vizsgálhatók, beleértve:

   -Folyadékok átlátszó és barna üvegekben

   -Tasakos minták

   -Porok, folyadékok, iszapok különböző wellplate-eken

   -Tabletták

   -Csövekben, küvettákban lévő minták

   -Műanyag csomagolású porok

    

   Tipikus alkalmazások a DXR2 SmartRamanhoz:

   -Minőségellenőrzés, minőségbiztosítás

   -Analitikai módszerfejlesztés

   -Kutatás, fejlesztés

   -Folyamatfejlesztés

   -Rutin analízis

   -Kémia oktatása

    

   Tipikus felhasználási területek:

   -Bűnügy

   -Akadémiai kutatás

   -Festékek és vegyszerek vizsgálata

   -Polimerek

   -Élelmiszer és csomagolóanyag vizsgálat

   -Gyógyszergyártás

    

   Univerzális mintatartó alapegység

   Az univerzális mintatartó alapegység a következő négy rögzített Smart fejegységet képes kezelni. Mindegyiket egy bizonyos mintatípus behelyezésére tervezték.

   -A több férőhelyes automata mintaadagoló különböző wellplate-ek és egyéb soros elrendezésű minták automatizált analízisét teszi lehetővé.

   -Az üveg tartó az üvegek tartalmának mérésére lett kifejlesztve.

   -Az „its iris” formájú tablettatartóba különféle méretű tabletták helyezhetők.

   -Univerzális tálca műanyag tasakok és üvegcsövek elhelyezésére.

    

   180 fokos mintatartó egység

   A 180 fokos mintatartó egység a legjobb választás olyan laboratóriumok számára, amelyek nagyon változatos formájú mintákat kezelnek. Az eszközt vialok, csövek, porok és más minták befogadására tervezték. A 180 fokos kiegészítő egység lehetővé teszi a speciális cellák használatát, beleértve a kriogén, nagy-hőmérsékletű, elektrokémiai és páratartalom-szabályzó kamrákat.

    

   Távoli minták mérése

   A DXR2 SmartRaman spektrométer lehetővé teszi az opcionális száloptikai szonda használatát, mellyel a távolabb eső illetve nagy méretű minták mérése könnyedén kivitelezhető.

    

   Változtatható dinamikus pont mintázás

   A reprezentatív spektrum kinyerése heterogén mintából többé már nem jelenthet kihívást. A változtatható dinamikus pontmintavétel (VDPS) technológia a gerjesztő lézert raszterháló mentén, jelveszteség nélkül lépteti a minta felszínén.

    

   Minőségi adatgyűjtés

   A DXR2 SmartRaman spektrométer egyedülálló szoftverével könnyedén nyerhetünk csúcsminőségű eredményeket. Ezek a tulajdonságok biztosítják a felhasználók számára, hogy különösebb szakértelem nélkül is optimális Raman adatot kapjanak.

   -Autoexpozíció: A szoftver kiszámolja az expozíciós időt és expozíciók számát, mellyel a lehető legjobb spektrális minőség érhető el különféle minták esetén.

   -Smart háttér: A készülék állásidő alatt háttéradatot gyűjt és kiválasztja a megfelelő hátteret, így a felhasználónak erre sem kell ügyelnie.

   -Autofókusz: A Raman jelhez automatikusan optimalizálja a fókuszt.

   -Automatikus intenzitás korrekció: Kompenzálja a detektor hullámhossztól való függését.

   -Automatikus fluoreszcencia korrekció: A szoftver a lézerfrekvenciától függetlenül korrigálja a fluoreszcencia okozta interferenciákat.

    

   Megbízható adatok

   A Thermo Scientific™ ValPro™ System Qualification szoftver eleget tesz a CFR 21 Part 11 előírásainak, ezzel megbízható eredményeket szolgáltatva a felhasználó számára. A teljes nyomonkövethetőség érdekében a kiegészítő egység azonosítója és gyári száma az eredményekkel együtt kerül rögzítésre.

 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.