DXR2 Raman mikroszkóp - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

DXR2 Raman mikroszkóp

A DXR2 Raman mikroszkóp egy megbízható és könnyen használható "point-and-shoot" készülék, mely a teljesítmény beáldozása nélkül nyújt kutatói szintű eredményeket a felhasználók számára: kivételes érzékenységet és térbeli felbontást biztosít.

 • Termék leírása

  • A DXR2 Raman mikroszkóp egy megbízható és könnyen használható „point-and-shoot” készülék, mely a teljesítmény beáldozása nélkül nyújt kutatói szintű eredményeket a felhasználók számára: kivételes érzékenységet és térbeli felbontást biztosít. A Thermo Scientific DXR2 Raman készülékek akadémiai, ipari és állami laboratóriumokban is megállják a helyüket, és készen állnak a követelmények teljesítésére.

    

   Kutatói teljesítmény egyszerűen

   -Nagy teljesítményű konfokális Raman mikroszkópia robosztus és integrált kivitelben.

   -Automata beállítás és kalibráció biztosítja a pontos méréseket. Nincs szükség kézi beavatkozásra vagy eszközökre.

   -A betanulás ideje lerövidül.

    

   Magabiztos felhasználás

   -Valósidejű előnézeti kép, automatikus fluoreszcencia korrekció, autoexpozíció és kozmikus sugárzás korrigálása pár kiváló példája a szoftverbe épített szakértelemnek, melyek bármely felhasználó számára lehetővé teszik a minőségi Raman adat kinyerését.

   -Állapotjelző indikátor tájékoztatja a felhasználót, hogy a rendszer optimizálva van és készen áll az adatgyűjtésre.

   -Az automatikus beállítás felel a csúcsteljesítményért és garantálja az adatvételi és vizuális célpont egyezőségét a lézerbiztonság fenntartása mellett.

    

   Problémamegoldás és kutatási lehetőségek minden területen

   A Thermo Scientific DXR2 Raman Family olyan felhasználók számára lett tervezve, akik mérnöki feladatot, új anyagok karakterizálását, egy végrendelet megtámadását vagy bizonyítékmaradványokat próbálnak felderíteni. A DXR2 mikroszkóp gyors és megbízható válaszokat eredményez.

    

   Anyagtudomány és mérnöki terület

   A Raman mikroszkópiával gazdag kémiai és fizikai információ nyerhető. A vizuális pásztázó interfész gyors betekintést nyújt a vizsgálatokba a terjedelmes spektroszkópiai megoldások mellőzésével. A polarizált Raman egy további dimenziót nyit a szerkezeti felépítés megértéséhez.

    

   Termék tesztelés és támogatás

   A megbízhatósága és globális háttértámogatás miatt a DXR2 mikroszkóp a legjobb Raman választás az olyan elfoglalt laboratóriumok számára, amelyek a termék minőségbiztosítását tűzik ki célul.

    

   Felderítő vizsgálat

   A nagy térbeli felbontás az erőteljes és terület-specifikus spektrális adatbázissal kombinálva gyors azonosítást biztosít a bűnügyi minták, mint például robbanószerek, porok és tinták vizsgálata esetén.

    

   Termék fejlesztés

   Az OMNICxi szoftver és különböző mintázási megoldások elősegítik az új gyógyszerészeti készítmények, és energiatakarékos alkalmazások felderítését. (pl lítium ion akkumulátorok)

    

   Akadémiai és Interdiszciplináris kutatás

   A DXR2 a legkönnyebben elérhető Raman mikroszkóp család, mely számos terület kutatói számára lehetővé teszi a lenyűgöző eredmények publikálását.

    

   Élettudományi kutatás

   A DXR2 mintázási módok és opciók (pl fotofakulás) nagy érzékenységű mérést tesznek lehetővé a biomolekulák karakterizálásakor: alkinezett sejtek vizsgálata, lokalizáció, sejtkomponensek eloszlása, vagy fertőzött szövetek besorolása esetén.

 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.