Nicolet Summit FTIR spektrométer - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Nicolet Summit FTIR spektrométer

Az új Thermo Scientific Nicolet Summit FTIR spektrométer hatékonysága, könnyű kezelhetősége révén eddigi feladatait gyorsabban, eredményesebben, kevesebb aggodalommal tudja ellátni. Az új Thermo Scientific FTIR készüléke egyaránt megállja a helyét a QA / QC laboratóriumokban, az egyetemeken, akár hallgatói laboratóriumokban, de termelés melletti ellenőrzési feladatokhoz is ideális. Kompakt kialakítása hasonlít a korábbi Nicolet iS5 FTIR spektrométerhez, de a technikai, és szoftveres fejlesztéseknek köszönhetően még szélesebb alkalmazási lehetőség rejlik ebben a „Ready-to-use” kialakításban.

 • Termék leírása

  • Az új Thermo Scientific Nicolet Summit FTIR spektrométer hatékonysága, könnyű kezelhetősége révén eddigi feladatait gyorsabban, eredményesebben, kevesebb aggodalommal tudja ellátni.  Az új Thermo Scientific FTIR készüléke egyaránt megállja a helyét a  QA / QC laboratóriumokban, az egyetemeken, akár hallgatói laboratóriumokban, de termelés melletti ellenőrzési feladatokhoz is ideális. Kompakt kialakítása hasonlít a korábbi Nicolet iS5 FTIR spektrométerhez, de a technikai, és szoftveres fejlesztéseknek köszönhetően még szélesebb alkalmazási lehetőség rejlik ebben a „Ready-to-use” kialakításban.

   Megbízható, nagy teljesítményű optika

   A tökéletes megbízhatóság és pontosság érdekében a Nicolet Summit FTIR spektrométerekbe egyedi LightDrive optikai rendszerek kerülnek. Ezáltal tovább növekedett az adatok reprodukálhatósága. A legkorszerűbb infravörös forrás kiküszöböli a „Hot-spot”- migrációját, reproduktívabb spektrum adatokat eredményezve; különösen ATR kiegészítő használata esetén.

   Az új technológiák alacsony üzemeltetési költséget garantálnak. Ehhez járul hozzá a 10 éves garancia az IR forrásra, az interferométerre és lézerre.

   Standard és PRO modellek: a gyárilag ellenőrzött, s garantált specifikációkkal (nem csak a „tipikus” vagy az „elérhető” eredményekkel) kiválaszthatja a feladatához megfelelő teljesítményt, miközben a költségei sem szaladnak el. A PRO-modellel 40 000: 1 jel-zaj arányt és 0,45 cm-1 spektrális felbontást érhet el lehetővé téve a jelenlévő több komponens megkülönböztetését kis mennyiségben is.

   Szoftver a könnyebb munkanap érdekében

   Az OMNIC Paradigm szoftver felhasználóbarát felülete (választható megjelenítés: érintőképernyő vagy asztali számítógép felület) megkönnyíti a labor életét az olyan előre programozott alkalmazásokkal, amelyek egyszerűsítik az adatgyűjtést, -feldolgozást és -értelmezést.

   A munkafolyamat-előkészítéséhez szükséges időt jelentősen csökkentheti az OMNIC Paradigm intuitív, vizuális munkafolyamat-tervezővel; a drag-and-drop funkcióval végigvezeti Önt a mérési folyamat létrehozásában. https://www.youtube.com/watch?v=BYl2B6QwOeM

   Auditra kész cGxP-megfelelés: magas szintű adat integritást érhet el adatbázis-infrastruktúránkkal, adatbiztonsági szoftverünkkel és az audit kezelő alkalmazással, így garantálva, hogy bármely gyógyszerkönyvi előírás (Ph. Eur., USP, JP és CP) igényeit teljesítse az eszközminősítések során.

   Adatelemzés bármikor, bárhol: akár LAN akár  Wi-Fi-kapcsolat révén adatokat küldhet a felhőben lévő Thermo Fisher Connect fiókjára, és az adatokat laboratóriumból távol is elemezheti. Ha szükséges megoszthatja az adatokat és együttműködhet munkatársaival a világ bármely pontján a kutatás felgyorsítása érdekében. Lehetőség nyílik a távoktatásban a hallgatók számára adatok biztosítása, amelyekhez így hozzáférhet az oktatási laboratóriumban vagy akár kollégiumi szobájában egyaránt.

   Érintőképernyő vagy asztali képernyő: az érintőképernyő-munkafolyamatok akkor kerülnek használatra, amikor a mérést a „standalone” spektrométerrel futtatja, így kis helyigényt, s egyszerű, intuitív használatot biztosít, akár rutin felhasználáshoz is. Az adatok további elemzése, ha szükséges, az OMNIC Paradigm Desktop Software elvégezhetőek. De amennyiben szükséges a Nicolet Summit egy külső PC-ről is vezérelhető, pl. kutatás-fejlesztési feladatok során.

 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Csoportvezető

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.