Nicolet iS20 FTIR spektrométer - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Nicolet iS20 FTIR spektrométer

A Nicolet iS20 FTIR spektrométer új standardet teremtett a korábban nem látott innovációkkal: új továbbfejlesztett optikai rendszerrel, a modern ipari formatervezéssel. A Nicolet iS20 spektrométer tökéletes kombinációja a modern technológiának, korszerű megjelenésnek, a felhasználói igényeknek QC/QA feladatokra, kutatási munkákhoz, mely kigény esetén tovább bővíthető új kihívások esetén.

 • Termék leírása

  • A Nicolet iS20 FTIR spektrométer  új standardet teremtett a korábban nem látott innovációkkal: új továbbfejlesztett optikai rendszerrel, a modern ipari formatervezéssel. A Nicolet iS20 spektrométer tökéletes kombinációja a modern technológiának, korszerű megjelenésnek, a felhasználói igényeknek QC/QA feladatokra, kutatási munkákhoz, mely kigény esetén tovább bővíthető új kihívások esetén.

   Pontos, többkomponensű mintameghatározás: az innovatív LightDrive optikai rendszer kiemelkedően magas spektrális felbontást (0.25 cm-1) és  jel-zaj viszonyt (50,000:1) biztosít a kis mértékű hibák ill. a lehetséges szennyezők együttes azonosítására is.

   Kiemelkedő reproukálhatóság:  A legkorszerűbb infravörös forrás kiküszöböli a „Hot-spot”- migrációját, reproduktívabb spektrális adatokat eredményezve; különösen ATR kiegészítő használata esetén

   Gördülékeny munkafolyamat: a több színű LED érintő panel vizuális visszajelzést ad a műszer aktuális állapotáról, helyzetéről. (használatra kész, mérés folyamatban, riasztás…) A napi  System Performance Verification (SPV) garantálja, hogy a készülék méréseiben napról napra megbízhat.

   Alacsony üzemeltetési költségek: az új technológiáknak köszönhetően. Ehhez hozzá járul a kibővített garancia az IR forrásra, az interferométerre és lézerre, melyek várható élettartalma hosszabb, mint a jellemző készülék csereidő.

   Az adatok megosztása bárhol és bármikor: töltsön fel adatokat a “Thermo Fisher Cloud”-ba a felhő-kompatibilis FTIR spektrométer rendszeréből. Az OMNIC Anywhere App segítségével a számítógépen, az Apple PC-ken, az Android vagy az iOS eszközön ezek után az adatok elérhetőek a labor munkatársai, a hallgatók számára így elemezhetik és megoszthatják az adatokat a műszertől távo. Minden Thermo Fisher Cloud fiókhoz 10 GB ingyenes tárhely tartozik.

   Megfelelőség, győződjön meg róla: teljesen automatizált validációs teszt rutinok érhetők el az IQ / OQ dokumentálás, az Európai Gyógyszerkönyv (Ph. Eur.), az Egyesült Államok Gyógyszerkönyve (USP), Japán Gyógyszerkönyv (JP) és a Kínai Gyógyszerkönyv ( CP); szerinti megfelelőségi és adatbiztonsági csomagok érhetők el minden FTIR rendszerünkhöz

   Könnyű bővíthetőség: az iS20 FTIR spektrométer felismeri a Thermo Scientific ™ Smart ™ kiegészítőket, mérőrendszereket;  a kereskedelemben kapható harmadik fél tartozékait egyaránt. De lehetőségünk van a minőségi analízist mennyiségi információval kiegészíteni a TGA-IR modul segítségével. Amennyiben a minta igényli, akkor lehetőség van külső mikroszkópok csatlakoztatására. E bővítési lehetőségekkel az iS20 FTIR rendszer hozzáigazítható a későbbi mérési feladatokhoz.

   Találjon meg több ismeretlent: a díjnyertes Thermo Scientific ™ OMNIC ™ szoftver egy ismerős felület, amelyet most tovább fejlesztettek az OMNIC Specta szoftverrel, beleértve a > 9000 kémiai spektrumot tartalmazó könyvtárat, így az ismeretlenket gyorsan azonosíthatja innovatív többkomponensű keresési rutinokkal

   Növelje a magabiztosságot, az egyedülálló szervíz támogatással: Az üzleti vagy kutatási projektet olyan szolgáltatással és támogatással kell futtatnia, amelyet csak az Unity Lab Services (www.unitylabservices) és a képzett értékesítői és szervíz hálózat tud nyújtani (több mint 7000 szervizmérnök és 1800 műszaki támogató személyzet világszerte)

   Alkalmazási területek: polimer és műanyag ipar, analitikai szolgáltatás; minőségbiztosítás QA/QC; gyógyszeripar; oktatás; törvényszéki vizsgálatok; drágakő elemzés

 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.