Nicolet iG50 FT-IR - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Nicolet iG50 FT-IR

A kutatói műszer érzékenysége, ereje kombinálva az ipari analizátor robosztusságával. A Thermo Scientific™ Nicolet™ iG50 FT-IR spektrométer kibővíti a piacvezető K+F Nicolet™ iS50 prémium teljesítményét, így egy strapabíró, felhasználó által konfigurálható FT-IR platform nyerhető ipari felhasználás céljából.

 • Termék leírása

  • A Nicolet iG50 spektrométer a nagy teljesítményével a legszélesebb körű alkalmazásokra alkalmas, mint például az illékony szerves összetevők vizsgálata, folyamatos emisszió monitorozás (CEM) a kéményeken vagy egyéb kémiai folyamatú gázelemzés esetén. A cserélhető optikai és mintavételi interfész modulokkal az iG50 rendszer az ipari folyamat monitoring követelményei szerint testreszabható. A Nicolet iG50 rendszer a megszokott formáival és munkafolyamataival folytonosságot nyújt a laboratóriumtól az üzemig, megkönnyítve ezzel a hibakeresést. A rendszer változatosan konfigurálható, kompakt, és ipari állványba helyezhető.  A Nicolet iG50 spektrométer testreszabható megoldásokat nyújt a monitoring rendszerben történő egyszerű integrációjával, ezzel az OEM (Original Equipment Manufacturer) integráció számára ideális választás.

    

   A Nicolet iG50 a következőket nyújtja a nagy igénybevételű alkalmazásokhoz:

   -Az éles gázminta csúcsok és interferenciák megkülönböztetéséhez nagy spektrális felbontás szükséges.

   -Kiváló jel/zaj teljesítményének köszönhetően ppm vagy alacsonyabb szintre csökkennek a kimutatási határok, míg szimultán méréssel %-os mennyiségben mérhetők a nagy koncentrációjú komponensek.

   -A gyorspásztázás a nagysebességű átmeneti eseményeket is képes észlelni.

   -A kettős detektorral történő gyűjtés rugalmasságot nyújt a kutatási vagy többcsatornás monitoring esetén.

   -A kompakt, rozsdamentes acélba zárt optikája egy standard 19” 6U ipari állványba van gyárilag illesztve a stabil teljesítmény érdekében.

   -Az optikai beállítás a dinamikus szabályozása révén fenntartja a stabilitását a külső rezgéssel és hőingadozásokkal szemben.

   -Beépített teljesítmény verifikálás és helyszíni diagnosztika

   -Az előre beállított cserélhető alkatrészekkel a felhasználó maga végezheti a karbantartást, minimalizálva ezzel az állási időt.

   -Globális tudományos és technikai háttértámogatás érhető el a módszerfejlesztés, kalibráció átvitel és garanciális szerviz tervezet megsegítésére.

    

   Alkalmazási terület: folyadék és gáz mérési folyamatok, VOC (illékony szerves komponensek) analízise, folyamatos emisszió monitoring (CEM), at-line film analízis.

 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.