Nicolet Continuum FT-IR mikroszkóp - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Nicolet Continuum FT-IR mikroszkóp

A Nicolet Continuμm™ teljesen automatizált infravörös mikroszkóppal egyszerűen és hatékonyan végezhető a mikroszkópikus minták és a legtöbb szerves és szervetlen összetevő vizuális felderítése.

 • Termék leírása

  • A Thermo Scientific™ Nicolet™ Continuμm ™ infravörös mikroszkóppal bármilyen típusú mintáról előállíthatunk megbízható térbeli-felbontású kémiai információt: egy egységben összpontosul a nagyteljesítményű infravörös mintázás és kiváló láthatófény mikroszkópia ereje. A tipikusan napjaink többcélú laboratóriumai számára tervezett inframikroszkóp új mércét állít fel az FT-IR mikrospektroszkópiában – az elektronikai hibaelemzéstől kezdve a bűncselekmények helyszíni felderítésén keresztül a múzeumi kutatásokig.

    

   A Nicolet Continuμm™ teljesen automatizált infravörös mikroszkóp egyszerű és hatékony használatot biztosít, továbbá mikroszkópikus minták és a legtöbb szerves és szervetlen összetevő vizuális felderítését teszi lehetővé.

   Az infravörös mikroszkópia egy mintázó eszközben ötvözi az FT-IR spektroszkópia erejét és az optikai mikroszkópiás mintaábrázolás szépségét. A mikroszkópikus minták (gyógyszerek, polimerek, bevonatok, vegyszerek vagy textilek) karakterizálása egy gyakori követelmény a minőségellenőrzés, analitikai szolgáltatások vagy kutatói laboratóriumok számára. Ezekben a laboratóriumokban az infravörös mikroszkópia a következő folyamatok számos fontos lépését elvégzi:

   -Hibaelemzés

   -Termékegyenletesség igazolása

   -Visszamodellezés (reverse engineering)

   -Kutatás és fejlesztés

    

   Az infravörös mikroszkópia lehetővé teszi a főtömeganalízist, felületek és kompozit struktúrák vizsgálatát, kibővítve ezzel a határtalan anyagtudományi alkalmazások lehetőségeit, beleértve:

   -Bűnügyi analízis

   -Felületanalízis

   -Restauráció

   Ásványtan

   Biokémia

    

   Számos minta anyagát karakterizálhatjuk a legnagyobb megbízhatósággal:

   -Részecskék

   Rostok

   Zárványok

   Lemezek

   Szövetek

   Bevonatok

   Folyadék-maradványok

    

   A Nicolet™ Continuμm™ infravörös (IR) mikroszkóp egy minőségi kutatói eszköz napjaink több-célú laboratóriumai számára, mely nagy teljesítményű IR mintázást és páratlan láthatófény mikroszkópiát biztosít.

   -Kivételes minőségű vizuális megfigyelés

   -Legjobb térbeli felbontás

   -Felülmúlhatatlan spektrális tisztaság

   -Magas érzékenység

   -Bővíthetőség

    

   A TruView™ pontos mintavételt biztosít, mely folyamatos képet mutat a minta adatgyűjtésével szimultán, teljes bizonyosságot garantál a tudományos, bűnügyi kutatások és hibamentes működés terén bármely alkalmazáskor. A Reflex™ apertura a felesleges infravörös részt lefedi, ezzel minimalizálja a szóródás hatását. A mikroszkóp üzembehelyezési konfigurációja a későbbiekben szükség szerint bővíthető. A Continuμm mikroszkóp hatékony mintavételi technológiát alkalmaz – kész segíteni a felhasználónak a minta titkainak felderítésében.

 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Csoportvezető

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.