Gallery Plus Beermaster söranalizátor - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Gallery Plus Beermaster söranalizátor

A Gallery Plus Beermaster söranalizátor a nagyobbik Gallery diszkrét analizátor söripari analitikára – kész sör-, sörlé- és maláta elemzésre – kifejlesztett változata. Az enzimes és kolorimetriás módszereken kívül a legfontosabb mérési feladat, a keserűségmérés automatizálást oldották meg.

  • Termék leírása

    • A Gallery diszkrét analizátorokkal mind a víz analitikában, mind az élelmiszer analitikában – bor, gyümölcslé elemzés – számtalan mérési feladatot meg lehet oldani kolorimetriás reakciókkal/fotometriás vagy enzimes mérésekkel. A söripari analitika egyik legfontosabb paramétere, a keserűség mérése viszont lényeges minta előkészítést, extrakciót igényel a fotometriás lépés előtt. Erre a feladatra is alkalmas azonban a Gallery Plus Beermaster söranalizátor. A készüléket ellátták a nemzetközi referencia módszerek szerinti enzimes és kolorimetriás módszerekkel, kifejlesztették a teljesen automata keserűségmérés minta előkészítést és mérést. A BCM keserűség mérő egységgel történik extrakciós mintatisztítás majd a fotometrálás 275 nm-en.

      A nagyszámú mérési lehetőség közül a legfontosabbak: keserűség érték, kén-dioxid tartalom, alfa-amino tartalom, béta-glükán mérés, savak és cukrok mérése, pH mérés, sör színmérés, „alkoholmentes” alkohol mérés, stb. Számos rendszerreagens és standard segíti a felhasználók munkáját.

  • Letöltések

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.

Tel: