Gallery és Gallery Plus diszkrét analizátor - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Gallery és Gallery Plus diszkrét analizátor

A Gallery és Gallery Plus diszkrét analizátorok fotometriás és elektrokémiai mérések teljesen automatikus végrehajtására alkalmasak gyors és költségkímélő megoldással a víz-, környezet- és élelmiszer analitika különböző területein.

 • Termék leírása

  • A Gallery és Gallery Plus diszkrét analizátorok fotometriás és elektrokémiai mérések teljesen automatikus végrehajtására alkalmasak gyors és költségkímélő megoldással a víz-, környezet- és élelmiszer analitika különböző területein. Jellemzőik a reagens/minta elegy teljesen automatizált összeállítása, temperálása és a fotometriás mérés pontos időzítése. A diszkrét működési elv miatt a minták között keresztszennyezés nincsen és a klasszikus fotometriához, vagy FIA analízishez képest rendkívül alacsony a reagens felhasználás is.
   Az elérhető mérési sebesség 200, illetve 350 egyedi mérés óránkként. Új tulajdonság az ECM modul megjelenése, mely opcióval elektrokémiai méréseinket is automatizálhatjuk (pH, vezetőképesség). Az egyes alkalmazási területekre különböző analizátor verziók állnak rendelkezésre: a
   WATER a víz-, környezet és talajanalitikai laborok számára, a WINEBEERJUICE (bor, sör és gyümölcslé analitikához, a FOOD/ENZ pedig egyéb élelmiszer és enzimanalitikai területre. Valamennyi analizátor egyedi módszer gyűjteménnyel érkezik.

   Az gyártó a mérések nagyrészéhez a kész reagenseket is biztosítja, melyekhez kész módszertani háttér kapcsolódik.

 • Letöltések

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.

Tel: