Prime 95B sCMOS - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Prime 95B sCMOS

Prime 95B (QE max 95%; pixelméret 11 µm x 11 µm; élőkép sebessége 82 fps. A Prime 95B biztosítja a legnagyobb érzékenységet a legnagyobb kihívást jelentő gyenge jelű élettudományi alkalmazások számára).

 • Termék leírása

  • A Prime 95B sCMOS kamera a hagyományos EMCCD kamerákkal is felveszi a versenyt. A Prime 95B nagyérzékenységű (QE max 95%, pixelméret 11 µm x 11 µm) és nagysebességű (82 fps). Három különböző látómező méretben rendelhető.

    

   Főbb jellemzők:

    

   Érzékenység

   A Prime 95B háttérvilágítású sCMOS kamera majdnem tökéletes 95% -os kvantumhatékonyságot kínál. Mivel a fény az érzékelő hátuljáról érkezik, a fotonok közvetlenül a fényérzékeny felületre vetülnek, maximalizálva a fénygyűjtő képességet. Ha ehhez hozzávesszük a nagy, 11 μm-es pixeleket, olyan érzékeny kamera technológiát kapunk, mint az EMCCD, de nagyobb stabilitással, nagyobb sebességgel és gain öregedés nélkül.

    

   Kimagasló háttérminőség

   A Prime 95B rendelkezik Mintázat zajcsökkentő (Pattern Noise Reduction) technológiával és korrelált zajcsökkentő (Correlated Noise Reduction) technológiával, a tiszta, mintázat nélküli képkészítéshez minimális pixelhibákkal, javítva a képminőséget gyenge fényviszonyok között.

    

   Különböző látómező méretekben rendelhető

   A Prime 95B különböző átlójú látómező méretekben rendelhető: 18.8, 22 vagy 25 mm. A nagyobb méretű szenzorok teljesítményre lettek hangolva, hogy minél nagyobb adatmennyiséget legyenek képesek rögzíteni és maximálisan kihasználják az új, nagy látómezőt kínáló mikroszkópok előnyeit.

    

   Fejlett tulajdonságok

   A Prime 95B két adatmennyiség-csökkentő technológiát kínál; PrimeLocate és Multi-ROI. A PrimeLocate kibővíthető a Live Particle Tracking funkcióval is, így korai betekintést kínál a mozgó molekulák kinetikájába az egymolekulás nyomkövető alkalmazásokhoz. Az PrimeEnhance aktív zajszűrő valós-idejű kvantitatív jel/zaj arány növekedést biztosít azáltal, hogy alacsony fényintenzitás-szintek mellett csökkenti a foton ’shot’ zaj hatásait.

    

   Fejlett trigger funkció

   A Sequenced Multiple Acquisition Real Time (SMART) streamingje lehetővé teszi a Prime 95B számára, hogy folyamatos kép-szekvenciákat készítsen, miközben 16 előre programozott expozíciós időértéket keringet, és így a leggyorsabb többcsatornás felvételi időt biztosítja. A Prime 95B támogat továbbá akár négy különböző ’expose-out’ jelet és alkalmas global shutter funkcióra.

 • Letöltések

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.