ORCA Lightning (C14120-20P) - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

ORCA Lightning (C14120-20P)

Az inspiráció nem ismer határokat. A képalkotással foglalkozó tudósok számára az inspiráció gyakran a határon található - egy rendszer térbeli, időbeli és optikai határain. A citoszkeleton szemcsés képe, amelyben éppen elegendő foton van ahhoz, hogy két egyedi molekula magabiztosan feloldható legyen. A csupán néhány képpontból kinyert adat azon objektumokról, amelyek egy nagyobb tömbről morzsolódtak le, a neuronális jelátvitel szempontjából releváns rögzítési sebesség elérését igénylik. Ez egy fejlődő embrió elbűvölő sejtes vándorlása, amelyet egy lightsheet time-lapse képsorból rekonstruáltak, ami egy új betekintést kínál és új kérdéseket vet fel.

Az ORCA Lightning a hagyományos kamerákhoz képest kétszeres sebességet, felbontást és látómezőt biztosít, hogy új határokat inspiráljon a felfedezés számára. Egy második generációs sCMOS kamerához képest az ORCA Lightning kétszeres pixelméret területet, 2,8-szor több pixelt és 3,4-szer gyorsabb pixel / másodperc kiolvasási sebességet kínál.

Mindezen jellemzők növekedése azt eredményezi, hogy gyorsabban rögzíthető nagyobb mennyiségű képadat, ugyanakkor továbbra is biztosított a Hamamatsu szintű képminőség és információtartalom. Tehát akár a következő élvonalbeli lightsheet rendszert fejleszti, akár egy egér konnektóma könyvtárát építi éppen, az ORCA-Lightning nagy teljesítménye révén gyorsabban elérheti a célját. Bízunk abban, hogy új kapukat nyit a felfedezésekhez.

 • Termék leírása

  • Az inspiráció nem ismer határokat. A képalkotással foglalkozó tudósok számára az inspiráció gyakran a határon található – egy rendszer térbeli, időbeli és optikai határain. A citoszkeleton szemcsés képe, amelyben éppen elegendő foton van ahhoz, hogy két egyedi molekula magabiztosan feloldható legyen. A csupán néhány képpontból kinyert adat azon objektumokról, amelyek egy nagyobb tömbről morzsolódtak le, a neuronális jelátvitel szempontjából releváns rögzítési sebesség elérését igénylik. Ez egy fejlődő embrió elbűvölő sejtes vándorlása, amelyet egy lightsheet time-lapse képsorból rekonstruáltak, ami egy új betekintést kínál és új kérdéseket vet fel.

    

   Az ORCA Lightning a hagyományos kamerákhoz képest kétszeres sebességet, felbontást és látómezőt biztosít, hogy új határokat inspiráljon a felfedezés számára. Egy második generációs sCMOS kamerához képest az ORCA Lightning kétszeres pixelméret területet, 2,8-szor több pixelt és 3,4-szer gyorsabb pixel / másodperc kiolvasási sebességet kínál.

    

   Mindezen jellemzők növekedése azt eredményezi, hogy gyorsabban rögzíthető nagyobb mennyiségű képadat, ugyanakkor továbbra is biztosított a Hamamatsu szintű képminőség és információtartalom. Tehát akár a következő élvonalbeli lightsheet rendszert fejleszti, akár egy egér konnektóma könyvtárát építi éppen, az ORCA-Lightning nagy teljesítménye révén gyorsabban elérheti a célját. És bízunk abban, hogy új kapukat nyit a felfedezésekhez.

    

   Főbb jellemzők:

   Felbontás: 4.608 x 2.592 pixel (12Mpixel)

   Pixel méret: 5.5 μm X 5.5 μm

   Dinamikus tartomány: 17 000 : 1 (High Full Well Capacity mode)

   Hűtés: léghűtés

   QEmax: ~ 60% (@ 550 nm)

   Dinamikus tartomány: 17.000 : 1 (High Full Well Capacity mode)

   Élőkép sebessége: 121 fps @ full

   Kiolvasási zaj: 2 e- rms (1.5 e- median; Standard full well capacity mode)

   Bitmélység: 16 bit (High Full Well Capacity mode)

   Interfész: CoaXPress (Quad CXP-6)

   Binning: 2×2, 4×4

 • Letöltések

Vida László Krisztián

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.