Tartozékok - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Tartozékok

B-8B / C gömbcsukló
H-7 pipettatartó
SBP-2 rezgésmentes alaplap
HIK-5 pipettatartó szorító
P-10 manipulátor csatlakoztatása

 • Termék leírása

  • B-8B / C gömbcsukló

   Készítsen szöget szabadon a manipulátorra való csatlakoztatással.

   Ezek a gömbcsuklók különféle típusú manipulátorokhoz rögzíthetők, lehetővé téve a pipetta tartójának szögeinek szabad és egyszerű beállítását. Fő funkciójuk a tartók rögzítése a manipulátorokhoz: a felhasználók 2 különféle típus közül választhatnak a rögzítő rudak hossza szerint.

    

   H-7 pipetta tartó

   ø4mm-es rúdtartó ø1 ~ 1,5mm-es pipettákhoz.

    

   SBP-2 rezgésmentes lap

   Háromdimenziós rezgésszigetelő platform a mikroszkóp alá.

   Az SBP-2 rugóval terhelt rezgésmentes alaplap. Levegő vagy áram használata nélkül az SBP-2 karbantartást nem igényel, és nagyobb rezgésállóságot biztosít, mint a hagyományos gumi-szigetelők. A téglalap alakú lemeztől eltérően a teljesen sík felső lap úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a mikroszkóp aljához, lehetővé téve ezáltal a hidraulikus manipulátorok vagy injektorok vezérlőinek egyszerűen működtethető helyzetbe állítását anélkül, hogy a lemezt zavarnák. A mikromanipuláció során ezt a rezgésmentes alaplapot erősen ajánlották a vibrációk tompításához a mikroszkópon keresztül.

    

   HIK-5 pipettatartó szorító

   Az injekciós tartó ideiglenes tartója.

   A HIK-5 pipettatartó szorítóját arra használják, hogy a pipettát tartja bármilyen kívánt helyzetben, ezáltal megkönnyítve a pipetták cseréjét. Ezt a mágneses szorítót egy tiszta padhoz vagy vaslemezhez (IP) erősítik. Alternatív megoldásként a mellékelt kerek fémlemezhez is rögzíthető, amelyet a kívánt helyre, mikroszkóp színpadon rögzíthetünk kettős oldalú ragasztószalaggal.

    

    

   P-10 manipulátor csatlakoztatása

   Az MM-94, MM-94B és az olajhidraulikus mikromanipulátor, az olajhidraulikus mikromanipulátor hajtóegységét a kondenzátor csatlakozója akadályozza a mikroszkóp fajtája szerint. A manipulátor irányítását akadályozzák, és a tű hegye nem éri el az optikai tengely közepét. Azáltal, hogy a P-10-et csatlakoztatta az olajhidraulikus mikromanipulátor hajtóegységéhez, a tű hegyének az optikai tengely közepére kell érnie.

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.