Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Olajos mikroinjektor

IM-9B mikroinjektor
IM-AS-2 olaj feltöltő készlet
IP-5 vaslemez
SYR-11 fecskendő (1,060 µl / fém)
SYR-12 injekciós fecskendő (1,060 µl / üveg)
SYR-7 fecskendő (800 ul / gallérral)
SYR-1 injekciós fecskendő
SYR-6 injekciós fecskendő
SYR-10 injekciós fecskendő

 • Termék leírása

  • IM-9B mikroinjektor

   Új mechanizmus beépítése a működőképesség javítása érdekében.

   Beépítettünk egy új mechanizmust, amely javítja a dugattyú párhuzamosságát a fecskendőben és megakadályozza a játék kialakulását. A fogantyú feszültségének csökkentése, amelynek számos lehetséges oka van, sokkal simábbá teszi az irányítást. Az új mechanizmus és a meghajtó szakaszok a fogantyúba vannak beépítve, míg maga a fogantyú nagyobb lesz: mindazonáltal az általános kialakítás kisebb és a működőképesség javult, a nagyobb hajtási térfogat megkönnyíti a nagyobb vezérlő hangerőt. A mikroinjektor üveg luer-lock fecskendőt használ. Ennek a modellnek a specifikációja lehetővé teszi a befecskendezés és az elszívás pontos ellenőrzését: javasoljuk, hogy az injekciós oldalon használja, miután olajjal megtöltötte.

    

   IM-AS-2 olaj feltöltő készlet

   Olaj feltöltése vagy buborék eltávolítása az olajhidraulikus befecskendező számára.

   A háromirányú elzárócsapból és műanyag fecskendőből álló IM-AS-2 olaj feltöltő készlet könnyű és kényelmes módszert kínál olajjal való feltöltésre vagy a légbuborékok eltávolítására.

    

   IP-5 vaslap

   Kompakt vaslap kis injektorokhoz.

   Az önállóan nem telepíthető kis injektorokat ehhez az acéllemezhez kell rögzíteni: súlya lehetővé teszi, hogy közvetlenül az asztalra szereljék.

    

   SYR-11 fecskendő (1,060 µl / fém)

   Fecskendő az injektorhoz

   A Narishige nagyteljesítményű üveg- és fémfecskendők széles választékát kínálja saját injektorunkhoz történő felhasználáshoz, mindegyik saját jellegzetességeivel. Mivel az üvegverziók átlátszóak, a felhasználó könnyen ellenőrizheti, hogy vannak-e légbuborékok, és megfigyelheti a dugattyú csomagolásához használt O gyűrű állapotát. A fém verziók rendkívül tartósak és pontosan készülnek a sima, pontos működés érdekében. Egyes modelleknek gyantacsúcsuk van a szivárgás megakadályozására, míg mások szilárdan rögzített luer zárral rendelkeznek. A fecskendőket a használt injektornak megfelelően kell kiválasztani, az alábbi táblázat szerint.

   Rendkívül tartós fémfecskendő.

   A SYR-11 fecskendő csatlakoztatható az IM-9B-hez.

    

   SYR-12 injekciós fecskendő (1,060 µl / üveg)

   Fecskendő az injektorhoz

   A Narishige nagyteljesítményű üveg- és fémfecskendők széles választékát kínálja saját injektorunkhoz történő felhasználáshoz, mindegyik saját jellegzetességeivel. Mivel az üvegverziók átlátszóak, a felhasználó könnyen ellenőrizheti, hogy vannak-e légbuborékok, és megfigyelheti a dugattyú csomagolásához használt O gyűrű állapotát. A fém változatok rendkívül tartósak és pontosan készülnek a sima, pontos működés érdekében. Egyes modelleknek gyantacsúcsuk van a szivárgás megakadályozására, míg mások szilárdan rögzített luer zárral rendelkeznek. A fecskendőket a használt injektornak megfelelően kell kiválasztani, az alábbi táblázat szerint.

   SYR-12 (1 060 μl / üveg)

   Üvegfecskendő precíziósan csiszolt belső és külső felületekkel, amelyek lehetővé teszik a könnyű központosítást és a kiváló választ.

   A SYR-12 fecskendő csatlakoztatható az IM-9B-hez.

    

   SYR-7 fecskendő (800 ul / gallérral)

   A szivárgás megakadályozására szolgáló intézkedések magukban foglalják a csatlakozó szakasz cserélővel történő cseréjét fémről gyantara és a luer csúcsától luer reteszre, hogy szilárdan becsavarható legyen.

    

   SYR-1 injekciós fecskendő (3000 µl)

   A SYR-1 fecskendőt az IM-5A, IM-5B, IM-6 és IM-9B-hez lehet csatlakoztatni. 3 darab van egy csomagban.

    

   SYR-6 fecskendő (800 µl)

   A SYR-6 fecskendő csatlakoztatható az IM-9B-hez.

    

   SYR-10 injekciós fecskendő (400 µl)

   A SYR-10 fecskendő csatlakoztatható az IM-6-2-hez.

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.