Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Nagy nagyítású / finom mikromanipulátor

MMO-4 3-tengelyű függesztett joystick vezérlésű olaj hidraulikus mikromanipulátor
MTK-1 4-tengelyű függesztett joystick vezérlésű olajhidraulikus mikromanipulátor
MTK-AC Horgony TAKANOME-hoz
MO-202U 3-tengelyű joystick vezérlésű olajos mikromanipulátor
MMO-203 3-tengelyű olajos mikromanipulátor
MMO-220A 1-axis tengelyű olajos mikromanipulátor
MMO-220C 1-axis oil hydraulic micromanipulator

 • Termék leírása

  • MMO-4 3-tengelyű függesztett joystick vezérlésű olaj hidraulikus mikromanipulátor

   Továbbfejlesztett MMO-202ND, a használhatóság nagymértékben továbbfejlesztve.

   The MMO-4 olajhidraulikus joysticktal rendelkezik, amely egyetlen karral lehetővé teszi a sima háromdimenziós mozgást. A jobbról balra történő átalakításra már nincs szükség. A továbbfejlesztett joystick, amely a vezérlés kulcsa, nagymértékben csökkenti az olajnyomás okozta nem kívánt mozgás kockázatát. A függő joystick lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesen manipulálhassanak az asztalra helyezett karokkal és kezekkel. A működtetés tehát természetes testtartásban történik, és hosszabb ideig fenntartható. A továbbfejlesztett univerzális csatlakozás (UT-10) lehetővé teszi a pipetták stabil és pontos rögzítését.

    

    

   MTK-1 4-tengelyű függesztett joystick vezérlésű olajhidraulikus mikromanipulátor

   Az optimális manipulátor, amelyet kifejezetten a szuszpenziós sejtek kezelésére készítettek!

   A beállítást követően az innovatív ventilátor alakú meghajtó soha nem tér vissza oda, ahol a pipettának meg kell várnia. Az újonnan telepített gomb lehetővé teszi a pipettának a tengelye mentén történő mozgatását a hagyományos és sima olajhidraulikus joystick segítségével. Ez a manipulátor megkímélheti a pipettának az optikai tengelyhez történő igazításának fárasztó munkáját, így több időt biztosít az effektív működéshez.

    

   MTK-AC Horgony TAKANOME-hoz

   A horgony egy rögzítőgyűrű, amelyet kizárólag TAKANOME™-hoz használható.

   Ez egy további rögzítőelem, ahol több befecskendező tartót használnak, és csak 1 TAKANOME ™-ra cserélnek, ha olajos és pneumatikus befecskendezőt van használatban.

   MO-202U 3-tengelyű joystick olajhidraulikus mikromanipulátor

   A már ismert formatervezés visszatérése, kivételesen egyszerű használat mellett.

   Ez az olajhidraulikus joystick mikromanipulátor innovatív modellként rögtön felhívja magára a figyelmet, mihelyt eladásra került, elsősorban azért, mert egykaros, és gördülékenyen működik háromdimenziós módon. Sok ügyfél széles körben használta már, akiknek korábbi alakjának és más megszűnt tulajdonságainak helyreállítása iránti igények teljesülnek ebben a legújabb modellben. Ezek közé tartozik a magas, egyenes joystick-vezérlő szakasz műanyag kéz-háttámlával és teljes, 500 μm-es forgástartománnyal. Ezenkívül a karcsúbb vezérlőegység és az UT-2 tartozékként való rögzítése megkönnyíti a modell használatát.

    

   MMO-203 3-tengelyű hidraulikus mikromanipulátor

   Eredeti hidraulikus modell nagy gombbal, kiváló linearitással.

   Ez a mikromanipulátor hidraulikus meghajtórendszere távolról vezérelhető, sima, rezgésmentes mozgásokat biztosít. A vernier típus utódjaként egy nagy hengervezérlő egységgel rendelkezik, amely nagyon finom működést tesz lehetővé. Egy másik kulcsfontosságú tulajdonság a lineáris helyzet magas reprodukálhatósága. Összehasonlítva a jelenleg népszerű joystick módszerrel, ez a vezérlőegység egyszerű használatának és kiemelkedő költséghatékonyságának köszönhetően régóta használják igényes ügyfelek körében. Mikroinjektáló rendszereknél ezt a modellt a cellatartó oldalon ajánljuk, joystick típusú manipulátorral kombinálva.

    

   MMO-220A 1-tengelyű hidraulikus mikromanipulátor

   Lehetővé teszi a háromdimenziós manipulátor továbbfejlesztését, hozzáadott mozgási képességgel a pipettával azonos irányba.

   Amikor ezt az egységet pipettának a sejtbe történő behelyezéséhez használják, a kezelők további irányba mozgathatják ugyanazt az irányt, ami minimalizálja a sejt károsodásának esélyét. Ez az egytengelyes olajhidraulikus manipulátor megfelel ennek a követelménynek, és kiegészítő manipulátorként is használható. A gömbcsukló hegyére egy kompakt hajtóegység van felszerelve, amely ugyanolyan nagy pontosságú, mint az általános olajhidraulikus mikromanipulátor. Bármely háromdimenziós manipulátorral használható.

    

   MMO-220C 1-tengelyű hidraulikus mikromanipulátor

   A DNS-injekcióra szakosodott mikromanipulátor, amely a pipettával azonos irányba mozog.

   Amikor ezt az egységet pipettának a sejtbe történő behelyezéséhez használják, a kezelők további irányba mozgathatják ugyanazt az irányt, ami minimalizálja a sejt károsodásának esélyét. Ez az egytengelyes olajhidraulikus manipulátor megfelel ennek a követelménynek, és kiegészítő manipulátorként is használható. A gomb elforgatásakor 1 mm-es mozgási tartomány hasznos a néhány száz μm-től néhány mm-ig terjedő mintáknál a sztereó mikroszkóp alatt. A gömbcsukló hegyére egy kompakt hajtóegység van felszerelve, bármilyen háromdimenziós manipulátorral használható.

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.