Kis nagyítású / durva mikromanipulátor - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Kis nagyítású / durva mikromanipulátor

MN-151 Joystick mikromanipulátor
M-152 Manipulátor
MN-153 mikromanipulátor
P-1A magasság beállító lemez
GJ-1 mágneses állvány
IP vaslemez

 • Termék leírása

  • MN-151 Joystick mikromanipulátor

   Könnyű, kompakt, könnyen kezelhető kézi manipulátor manipulátorral.

   Könnyű és kompakt kialakítású különféle alkalmazásokhoz. Ez a kézi mikromanipulátor joystick-vezérléssel rendelkezik a kiváló működhetőség érdekében. A joystick lehetővé teszi a mikropipetták szabad vezérlését az X és Y síkon, és durva mozgást biztosít az X, Y és Z tengelyen. A Z tengely finom mozgást is kínál, a függőleges beállítás pedig egyszerű és pontos is: a joystickdal együtt háromdimenziós finom mozgást is lehetővé tesz. Egy gömbcsuklót rögzítenek úgy, hogy a megközelítési szögek beállíthatók anélkül, hogy zavarnák a joystick működését. A modell sokoldalúsága kiterjed a telepítésre is, olyan rudat rögzítő rendszerrel, amely lehetővé teszi a rögzítést akár mágneses állvánnyal, akár rögzítő adapterrel.

    

   M-152 Manipulátor

   Háromdimenziós, durva kézi manipulátor, egyszerű kialakítással.

   Ez a kompakt, könnyű modell csak durva kezelést kínál, és nagyon egyszerűen használható. A rúdtartó felszerelése lehetővé teszi a felszerelést egy szerelőadapter vagy mágneses állvány segítségével. Egy mikromanipulátorral, például az MMO-220C-vel együtt történő alkalmazás esetén gyors háromdimenziós működés lehetséges kis nagyítású kísérletekben sztereó mikroszkóp segítségével.

    

   MN-153 mikromanipulátor

   Hozzáadott egytengelyes finom mozgás ugyanabba az irányba, mint a pipettával.

   Az M-152 alapján ez a verzió hozzáteszi a finom mozgás képességét az X tengelyen, lehetővé téve a sejt pontos lineáris megközelítését anélkül, hogy komoly károkat okozna. A rúdtartó rendszer alkalmazása teljes rugalmasságot biztosít a telepítésnél, és jelentősen kiszélesíti a lehetséges alkalmazási lehetőségeket.

    

    

   P-1A ​​magasság beállító lemez

   Ezt a lemezt akkor használják, amikor a kézi manipulátort a mikroszkóp oldalához rögzítik.

    

   GJ-1 mágneses állvány

   Ø10mm-es oszloptartó típusú mikromanipulátorhoz használható.

   Ez a mágneses állvány használható ø10 mm-es rudazatra szerelt manipulátorral. A GJ-1 elhelyezhető az IP vaslapon (külön megvásárolható).

    

   IP vaslap

   Erősen rögzíti a mágneses tartót.

   Ezt a lemezt úgy tervezték, hogy megfelelő méretű és súlyú legyen. Nemcsak a mágneses állványok rögzítésére (GJ-1 / GJ-8), hanem a mikromanipulátor (MMO-4) injektorok vagy vezérlőegységek elhelyezésére is alkalmas.

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.