Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Injektor

IM-HD1 pneumatikus befecskendező (tartóoldalhoz)
IM-HD1T pneumatikus befecskendező (tartóoldalhoz)
IM-11-2 Pneumatikus mikroinjektor

 • Termék leírása

  • IM-HD1 pneumatikus befecskendező (tartóoldalhoz)

   A tartóoldal befecskendezője, a manipulátor joystickjával rögzíthető

   Ez a pneumatikus injektor kizárólag tojás tartására szolgál. Rögzíthető a manipulátor joystick-jához, amely lehetővé teszi egy tojás finom és biztonságos tartását és elengedését csak a mutatóujjával. Lehetővé teszi egyidejűleg mikromanipulációs és elszívó munka elvégzését. Kétféle cső, amelyek belső átmérője eltérő, a válaszsebesség testreszabása érdekében.

    

   IM-HD1T pneumatikus befecskendező (tartóoldalhoz)

   A tartóoldal befecskendezője kizárólag a TAKANOME ™ számára

   Ez a pneumatikus injektor kizárólag tojás tartására szolgál. Rögzíthető a TAKANOME ™ joystick-jához, amely lehetővé teszi a tojás finom és biztonságos tartását és elengedését csak egy mutatóujj segítségével. Lehetővé teszi egyidejűleg mikromanipulációs és elszívó munka elvégzését. Kétféle cső, amelyek belső átmérője eltérő, a válaszsebesség testreszabása érdekében.

    

   IM-11-2 Pneumatikus mikroinjektor

   Sima és kényelmes pneumatikus vezérlés az injektáló és a tartó oldalhoz egyaránt

   Az IM-11-2 egy pneumatikusan működtetett mikroinjektor, amely nagy pontosságú és működőképességű mikrotábla szívását és befecskendezését teszi lehetővé, összehasonlítva az olajhidraulikus injektorokkal. A durva-finom koaxiális vezérlőgombbal felszerelt mikroinjektor lehetővé teszi mind a durva, mind a finom mozgást. A meglévő pneumatikus befecskendezőkhöz, például az IM-9C-hez képest, az IM-11-2 jelentősen javult a nyomásváltozás mennyiségénél a forgatógombonként, ezáltal lehetővé téve a finomabb és erősebb vezérlést.

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.