Perfúziós rendszer - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Perfúziós rendszer

PC-21 szívópumpa
NAC-1O perfúziós kamra készlet (az Oympus számára)
NAC-1N perfúziós kamra készlet (Nikon számára)
CAT-1 csőfogó
CK-1 kamra edény
CK-1A adapterlemez a CK-1-hez (Olympus / ITS)
CK-1B adapterlemez a CK-1-hez (Nikonhoz)

 • Termék leírása

  • PC-21 szívópumpa

   Stabil folyadékfelületet biztosít a zaj csökkentése érdekében.

   Az in vitro perfúziós rendszerhez ideális PC-21 olyan eszköz, amely lehetővé teszi a szívást a folyadékszint ingadozása nélkül. Az oldat felületének stabilizálása csökkenti a zajt a biológiai sejtek feszültségének vagy üzemi áramának állandó és megbízható mérése érdekében.

    

   NAC-1O perfúziós kamra készlet (az Oympus számára)

   Kiegészítők a perfúziós rendszerhez.

   A NAC-1O egy kamra-edény (CK-1), a adapter-lemez a CK-1-hez (CK-1A) és a csőszorító (CAT-1) kombinált halmaza. A mágneses CAT-1 (5-ös készlet) közvetlenül csatlakoztatható a CK-1A-hoz, ezáltal megakadályozza a perfúziós csövek szennyeződését és a benne lévő anyag összecsomósodását.

    

   NAC-1N perfúziós kamra készlet (Nikon számára)

   Tartozékkészlet perfúziós rendszerhez (Nikon mikroszkópokhoz)

   A NAC-1N egy kamra-edény (CK-1), a adapter-lemez a CK-1-hez (CK-1B) és a csőfogó (CAT-1) kombinációja. A mágneses CAT-1 (5-ös készlet) közvetlenül csatlakoztatható a CK-1B-hez, ezáltal megakadályozza a perfúziós csövek szennyeződését és a benne lévő anyag összecsomósodását.

    

   CAT-1 csőfogó

   A perfúziós cső tartásához a legmegfelelőbb.

   A CAT-1 csőfogó a perfúziós csövet tartja a helyén, és lehetővé teszi a döntést és elforgatást az optimális pozicionáláshoz. Kompakt teste figyelmen kívül hagyható a minta körül a mágnesel. Képes ø1 ~ 4 mm külső átmérőjű csövek befogaására és 360 ° -on elfordulnak, és kb. 45 °. 5 darabos csomagban eladva.

    

    

   CK-1 kamra edény

   Újrafelhasználható kamra edény.

   Üvegfenék használata minimalizálja a kép romlását. Az óvatosan ívelt lejtő beállítja a folyadék beáramló erejét és stabilizálja a felületi feszültség által kialakított kupola dudorát. Víz- vagy olajimmerziós lencsét használunk folyadékszint mellett kis mennyiségű oldattal. Könnyen leszerelhető, így könnyen tisztítható és sterilizálható szerkezet lehetővé teszi az újrafelhasználást, ahelyett, hogy az edényt használat után eldobnánk.

    

   CK-1A adapter lap a CK-1-hez (Olympus / ITS)

   A CK-1 biztonságos elhelyezése.

   Ez az adapterlap biztosítja a CK-1 biztonságos elhelyezését egy ITS vagy Olympus mikroszkóp szakaszában. Felcserélhető egy mikroszkóp tárgyasztal betéttel (ø110mm). A mágneses CAT-1 (csőfogó) közvetlenül csatlakoztatható a CK-1A-hoz.

    

   CK-1B adapterlap a CK-1-hez (Nikonhoz)

   A CK-1 biztonságos elhelyezése.

   Ez az adapterlap biztosítja a CK-1 biztonságos elhelyezését a Nikon mikroszkóp szakaszában. Felcserélhető egy mikroszkóp tárgyasztal betéttel (ø108 mm). A mágneses CAT-1 (csőfogó) közvetlenül csatlakoztatható a CK-1B-hez.

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.