High Magnification / Hydraulic Micromanipulator - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

High Magnification / Hydraulic Micromanipulator

MHW-3 háromtengelyes vízhidraulikus mikromanipulátor
MHW-4 1 tengelyes, hidraulikus mikromanipulátor
MHW-A dönthető adapter
NR-35 forgó állítható bilincs
UST-1 szilárd univerzális csukló
B-9 gömbcsukló
WR-6 háromtengelyes hidraulikus mikromanipulátor
MHW-103 3 tengelyes, hidraulikus mikromanipulátor
MMN-1 durva manipulátor

 • Termék leírása

  • MHW-3 háromtengelyes vízhidraulikus mikromanipulátor

   Elismert vízhidraulikus manipulátor a javítás befogásához.

   Ez volt a Narishige első vízhidraulikus mikromanipulátorja, amelyet kifejezetten a foltok rögzítésére terveztek. Vízhidraulikus rendszere alacsonyabb tágulási együtthatóval rendelkezik, mint egy olajhidraulikus rendszer, és lehetővé teszi a pontos mozgást. A sodródás minimalizálása érdekében egy 5: 1 arányú patront tartalmaznak. A nagy, merev hajtóegység finom mozgásokat és durva kezeléseket tesz lehetővé, valamint erős gömbcsuklót is használnak. A beszerelés merevebbé válik, ha a kiegészítőket dupla adapterrel vagy leválasztóasztallal rögzíti, kiküszöbölve a rúdhoz való közvetlen csatlakoztatást. A dob típusú vezérlőegység nagy fogantyúval rendelkezik a pontos működéshez és magas lineáris ismételhetőséghez. Összességében a tervezési megfontolások a precíziós mozgásra és a hosszú ideig tartó stabilitásra összpontosítanak.

    

   MHW-4 1 tengelyes, hidraulikus mikromanipulátor

   Egytengelyes vízhidraulikus mikromanipulátor, könnyű javítással.

   Az MHW-4 mikromanipulátor vízhidraulikus mikromanipulátor, amely kiváló stabilitást kínál minimális sodródással. Az MHW-3 készülékkel való használatra készült, patch rögzítő alkalmazásokban, és a B-9 gömbcsuklóhoz rögzíthető.

    

   MHW-A dönthető adapter

   Az MHW-3 esetében ugyanolyan irányú hajtást kell végrehajtani, mint az elektródokat.

   Az MHW-A billenőadaptert a finommozgató egység megdöntésére használják. Az MHW-3 durva és finom manipulátorai között rögzítve lehetővé teszi a működtetést ugyanolyan irányú hajtással, mint a mikroelektród.

    

    

   NR-35 forgó állítható bilincs

   Könnyű rögzítés / leválasztás az elektródákhoz.

   Az MHW-3 durva meghajtóegységéhez rögzített NR-35 forgó állítható bilincs lehetővé teszi a teljes manipulátorok elforgatását, és megkönnyíti a mikroelektródok rögzítését / leválasztását és a minták cseréjét.

    

   UST-1 szilárd univerzális csukló

   Az elektróda egyszerű beállítása és stabilitása.

   Az UST-1 tömör univerzális csukló erősebb és szilárdabb rögzítést tesz lehetővé, lehetővé téve a szögek szabad beállítását. Az MHW-3 esetében a B-9 helyett az UST-1-et használják a stabilitás fokozására.

    

   B-9 gömbcsukló

   Kiváló stabilitás a patch clamp-hez.

   A B-9 gömbcsukló kizárólag az MHW-3 készülékhez tartozik. Ez lehetővé teszi a ø7mm-es tartó rögzítését, a szabad forgást és a megközelítést sokféle szögből. Az AP-12A és AP-13-2 patch bilincs fejléc-tartók, külön megvásárolhatók, csatlakoztathatók.

    

   WR-6 háromtengelyes hidraulikus mikromanipulátor

   Erősen ajánlott a patch clamp-hez a mikroszkóp tárgyasztal felőli oldaláról.

   A hőmérsékleti változások miatt alacsonyabb tágulási együtthatóval rendelkező vízhidraulikus rendszert alkalmazva ez a modell pontos mozgást kínál, miközben minimalizálja a sodródást az 5: 1 arányú patron beépítésével. Ezenkívül a durva és a finom manipulációs képességeket is integrálja, mindegyik tengelyhez kézi durva manipulátorral felszerelve. A dob típusú vezérlőegység nagy fogantyúval rendelkezik a pontos működéshez és magas lineáris ismételhetőséghez. Összességében a tervezési megfontolások a precíziós mozgásra és a hosszú ideig tartó stabilitásra összpontosítanak. A WR-6 kiemelkedően sokoldalú: amikor beállítja, a rúd segítségével rögzíti, de a mágneses állvány segítségével független beállítás is lehetséges, csakúgy, mint egy adapterrel a mikroszkóp tárgyasztalához történő rögzítés.

    

   MHW-103 3 tengelyes, hidraulikus mikromanipulátor

   A patch clamp-hez széles vezetési tartományban.

   A foltok befogásához kifejlesztett folyékony hidraulikus mikromanipulátorok általában az 5: 1 arányú patronrendszert használják a sodródás problémájának megoldására. Mivel ez vezetési távolságát akár 2 mm-re is korlátozhatja, az ügyfeleknek, akik széles vezetési tartományt akarnak, javasoljuk, hogy válasszák ezt a terméket, amely 1: 1 kazettát használ. A dob típusú vezérlőegység nagy fogantyúval rendelkezik a pontos működéshez és magas lineáris ismételhetőséghez. A vízhidraulikus rendszer kevésbé hajlamos a hőmérsékleti változások által okozott sodródásra, mint egy olajhidraulikus rendszer, és ennélfogva alkalmasabb a patch clamp-re. A durva manipulátor nincs felszerelve, ezért külön kell megvásárolni.

    

   MMN-1 durva manipulátor

   Hidraulikus mikromanipulátor felszereléséhez; MHW-103.

   Az MMN-1 kézi durva manipulátort az MHW-103-hoz kombinálva használják a javítás rögzítéséhez. Az érzékeny kézi működtetés mellett az alkatrészek különböző kombinációi sokféle felszerelést tesznek lehetővé.

Olympus kereskedelmi képviselet

Kereskedelmi képviselet

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.