Nano DSC - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Nano DSC

A mikrokalorimétereket elsődlegesen a molekuláris interakciók vizsgálatára használják, de enzimkinetikai vizsgálatok és élő sejtek anyagcseréjének vizsgálata sem ritka alkalmazási terület. A TA Instruments háromféle mikrokalorimétert gyárt a DSC (Differential Scanning Calorimeter, differenciális pásztázó kaloriméter), az ITC (Isothermal Titration Calorimeter, izotermikus titrálási kaloriméter) és a IC (Isothermal Calorimeter, izotermikus kaloriméter).
A TA Instruments Nano DSC a híg oldatban lévő biomolekulák molekuláris stabilitásának jellemzésére szolgál. A Nano DSC kevesebb mintát igényel, mint a versenytársak megoldásai. A rendszer szilárdtest termoelektromos elemeket használ a hőmérséklet pontos szabályozására és a beépített precíziós lineáris működtető egység állandó vagy szabályozott nyomást tart fenn a cellában. A készülék mintadagolóval is felszerelhető az automatizált, felügyelet nélküli folyamatos működés érdekében.

 • Termék leírása

  • A TA Instruments Nano DSC sokoldalúságot és pontosságot biztosít a molekuláris stabilitás, a nagy affinitású ligand kötések jellemzéséhez. Mind mérési teljesítményben, mind termelékenységben meghaladja valamennyi versenytársát.

    

   Tulajdonságok és előnyök:

   • A legjobb érzékenység és a legkisebb cellatérfogat (300 μl) a páratlan teljesítmény érdekében.
   • Kapilláris cellák az aggregálódásra vagy kicsapódásra hajlamos minták elemzésére
   • A beépített precíziós nyomástartó rendszer pontos, állandó nyomást tart fenn a cellákban.
   • Szilárdtest hőelektromos elemek a hőmérséklet pontos szabályozásához fűtési vagy hűtési szakaszban egyaránt.
   • Bővíthető rendszer a bevált, HPLC minőségű automatikus mintavevővel a nagyszámú minta megbízható meghatározása végett.
 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.