Nano ITC - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Nano ITC

A mikrokalorimétereket elsődlegesen a molekuláris interakciók vizsgálatára használják, de enzimkinetikai vizsgálatok és élő sejtek anyagcseréjének vizsgálata sem ritka alkalmazási terület. A TA Instruments háromféle mikrokalorimétert gyárt a DSC (Differential Scanning Calorimeter, differenciális pásztázó kaloriméter), az ITC (Isothermal Titration Calorimeter, izotermikus titrálási kaloriméter) és a IC (Isothermal Calorimeter, izotermikus kaloriméter).
Az ITC klasszikus alkalmazása az egymással kölcsönhatásba lépő komponensek kötődési tulajdonságainak (kötési állandó, sztöchiometriai, termodinamikai paraméterek) meghatározása a reakció során tapasztalható hőváltozásokból. Gyakori alkalmazások az antigén-antitest, makromolekula-ligand és receptor-ligand kölcsönhatások vizsgálatai. Az ITC izoterm körülmények között méri az egyes titrálások során adagolt komponensek, és a mérőcellában lévő komponensek között kialakuló kölcsönhatásokból származó hőváltozást (0,001°C-os pontossággal). Mivel minden fizikai és kémiai változást hőmérsékletváltozás kísér az ITC elég jól használható eszköz az ilyen feladatokra. Optimális feltételek mellett a reakció termodinamikai paraméterei ΔH, ΔG, ΔS, a reakció sztöchiometriaiája (n), és a kötés erőssége is megállapítható, az enzimkinetikai vizsgálatoknál pedig a Km és a vmax kalkulálható.

 • Termék leírása

  • Az TA Instruments Nano ITC készülékében az Affinity ITC legjobb tulajdonságai is megtalálhatóak, viszont ez a rendszer még érzékenyebb. A Nano ITC standard térfogatú (1 ml), és a kis térfogatú (190 μl) izotermikus titrálási kalorimétereket úgy tervezték, hogy maximális érzékenységet és rugalmasságot biztosítsanak a biomolekuláris kötések tanulmányozásához. Mindkét eszköz szilárd termoelektromos fűtő- és hűtőrendszereket használ a hőmérséklet pontos szabályozásához, és egyaránt rugalmas injektálási fecskendőrendszerrel rendelkezik a titrálószer hatékony és pontos adagolása érdekében. A valódi izotermikus teljesítménykompenzációs kialakítás biztosítja a legnagyobb érzékenységet és rugalmasságot ennek az ultraérzékeny ITC-nek, amely ideális a biológiai mintákhoz.

    

   Jellemzők:

   • Standard térfogatú (1,0 ml) vagy alacsony térfogatú (190 μL) cellák közül választhatunk
   • Szilárdtest termoelemek biztosítják az aktív fűtést és hűtést a valós izotermikus hőmérséklet-szabályozáshoz
   • Nagy pontosságú adagoló büretta a pontos titrálószer adagoláshoz
   • Egyedülálló kivehető injekciós fecskendő a gyors, megbízható feltöltéshez és tisztításhoz
   • Hatékony ITCRun és Nano Analyze szoftverek a magas szintű készülék használathoz, módszer optimalizáláshoz, modellillesztéshez, „batch” elemzéshez, ábrázoláshoz és adatok exportálásához
 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.