TAM IV - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

TAM IV

Az izotermikus mikrokalorimetria (ITC) rendkívül érzékeny technika, amely kiegészíti a TA Instruments differenciális pásztázó kalorimétereit (DSC). A TA Instruments TAM családja egy izotermikus mikrokaloriméter-rendszer, amelyet a TAM IV, a TAM IV-48 és a TAM Air készülékek alkotnak.

A területén úttörő termometriai technológián alapuló TAM IV maximális érzékenységet, rugalmasságot és termelékenységet kínál. Ezt az izotermikus kalorimétert olyan laboratóriumok számára fejlesztették, amelyek nagy érzékenységet és az iparág legjobb alapvonal stabilitását igénylik, mind a K + F alkalmazások, mind a hosszú távú folyamatelemzések szempontjából.

 • Termék leírása

  • Minden kémiai, fizikai és biológiai folyamat hőfejlődéssel vagy hő elnyelődéssel jár együtt. A TA Instruments TAM IV izotermikus kalorimétere a világ legérzékenyebb, legstabilabb és legrugalmasabb mikrokaloriméter-rendszere, amely hőjel közvetlen mérése révén ideális bármely hőváltozással járó folyamat kvantitatív termodinamikai és kinetikai megfigyelésére. Ez az egyedülálló mikrokaloriméter-rendszer teljesen moduláris és ötvözi a legnagyobb hőáram-érzékenységet a páratlan hosszú távú hőmérsékleti stabilitással, így alkalmas számos olyan folyamat megfigyelésére, amely más technikákkal nem detektálható. A rendszerek széles konfigurálhatósága biztosítja a maximális alkalmazási rugalmasságot és garantálja az optimális laboratóriumi hatékonyságot.

    

   Jellemzők és előnyök:

   • A szabályozó rendszer rendkívül érzékeny hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé, gyors hőegyensúly beállást biztosítva a kiterjesztett 4°C és 150 ° C közötti hőmérséklet-tartományban. E tartomány lehetővé teszi pl. a hűtőben való tárolás modellezését is.
   • Páratlan hőmérsékleti stabilitás a hőáramlás pontos méréséhez olyan kísérletekhez, amelyek néhány órától napokig, esetleg hetekig tartanak.
   • Maximum négy kaloriméter-pozícióra építhető ki, a kaloriméterek mindegyike egyszerre és egymástól függetlenül is működtethető.
   • A kaloriméterek sokféle konfigurációban állnak rendelkezésre: méret, érzékenység, áteresztőképesség és mintamérési megoldások szempontjából is.
   • A kiegészítő interfész doboz akár nyolc különálló tartozék kezelésére is alkalmas, a páratlan rugalmasság érdekében.
   • Új feszültség I/O modul akár három független, külső szonda/forrás csatlakoztatására: pl. pH-érzékelő vagy fényforrás.
 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.