TAM IV-48 - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

TAM IV-48

Az izotermikus mikrokalorimetria (IC) rendkívül érzékeny technika, amely kiegészíti a TA Instruments differenciális pásztázó kalorimétereket (DSC). A TA Instruments TAM családja egy izotermikus mikrokaloriméter-rendszer, amelynek tagjai a TAM IV, a TAM IV-48 és a TAM Air készülékek.

Az területén úttörő termometriai technológián alapuló TAM IV maximális érzékenységet, rugalmasságot és termelékenységet kínál.
Ez az izotermikus kaloriméter olyan laboratóriumok számára lett fejlesztve, amelyek nagy érzékenységet és az iparág legjobb alapvonal stabilitását igénylik mind a K + F alkalmazások, mind a hosszú távú folyamatelemzés szempontjából.

 • Termék leírása

  • A TAM IV-48 a TAM IV nagy áteresztőképességű változata, és akár 48 egyedi 4 ml-es minikaloriméter befogadására is alkalmas.

   A független és párhuzamos mintamérések nagy száma miatt ez a rendszer optimális megoldás screeningre, formulálásra és folyamatfejlesztésére. Ez a megoldás hatékony eszköz a kutató laboratóriumokban, az ipari fejlesztőlaborokban és a minőség-ellenőrzés területén is.

   Jellemzők és előnyök:

   • A szabályozó rendszer rendkívül érzékeny hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé és gyors hőegyensúly beállást biztosít a széles, 4°C és 150°C közötti hőmérséklet-tartományban. E tartomány lehetővé teszi a hűtőben való tárolás modellezését is.
   • Páratlan hőmérsékleti stabilitás a hőáramlás pontos méréséhez olyan kísérletekhez, amelyek néhány órától napokig esetleg hétig tartanak

   48 kaloriméter-pozíció, amely akár 48 db 4 ml-es minikaloriméterrel is felszerelhető, amelyek mindegyike egyidejűleg és egymástól függetlenül is működtethető a nagy áteresztőképességű mikrokalorimetriás mérésekhez.

 • Letöltések

Vajnai Zsolt

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.