Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

ZipChip kapilláris elektroforézis és elektrospray ionizációs egység

A 908 Devices ZipChip mikrofluid rendszer integrálja a kapilláris elektroforézist (CE) és az elektrospray ionizációt (ESI). Biológiai minták esetén gyors mintaelőkészítést, elválasztást és mintabevitelt biztosít. A kis méretű ZipChip interface-t közvetlenül lehet csatlakoztatni a Thermo Scientific nagyfelbontású és nagytömegpontosságú (HRAM) Orbitrap tömgspektrométerhez. A létrejött CE/ESI-MS rendszer gyors elválasztást, nano-spray érzékenységet, valamint az Orbitrap tömegspektrométer mennyiségi/minőségi jellemzést biztosít az intakt fehérjék, antitest-gyógyszer konjugátumok, antitest alegységek, peptidek és metabolitok esetén.

 • Termék leírása

  • A ZipChip használata kiküszöböli vagy minimálisra csökkenti a komplex biológiai minták mintaelőkészítési folyamatát. A sómentesítés a chip-en belül történik meg, ez eltávolítja a nagy sótartalmat, maradék detergenst és egyéb szennyezőket.

   A vegyületek elválasztása az eltérő elektroforetikus mobilitásuk alapján történik, ez arányos a molekula töltésével és méretével.

   A vegyületeket az egység közvetlenül beporlasztja a tömegspektrométerbe a mikrofluid chip sarkán lévő ESI emitteren keresztül. A stabil, érzékeny nano-spray érzékeny és robosztus elemzést tesz lehetővé.

   A teljes CE/ESI-MS elemzés nagyon gyors, mindösszesen 2-3 percet vesz igénybe a legtöbb biológiai minta esetén, ami jelentősen megnöveli a hatékonyságot.

 • Letöltések

Dr. Kóréh Orsolya

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.