Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

TriVersa NanoMate

A TriVersa NanoMate a legújabb chip-alapú elektrospray ionizációs technológián alapuló nagypontosságú mintaadagoló rendszer. Kombinálja a folyadékkromatográfia, tömegspektrometria, chip-alapú infúzió, frakciószedő és közvetlen felület analízis lehetőségeit egy rendszerben. Komplex mintákról több információt szolgáltat, mint egy LC/MS rendszer önmagában. A Thermo Scientific Orbitrap-Elite tömegspektrométeréhez illeszthető.

 • Termék leírása

  • A TriVersa Nanomate különböző üzemeltetési módjai:

    

   Chip alapú infúzió nano-elektrospray-t biztosító mikro-chip-pel. A készülék felveszi a belsejében tárolható pipetta hegyet, felszívja a mintát és nyomás valamint feszültség alkalmazásával elektrospray-ként juttatja a mintát a tömegspektrométerbe. A technika előnye, hogy keresztszennyezés nélkül tartósan képes stabil sprayt biztosítani a hosszú adatgyűjtéshez, mindezt automatizáltan, a nano mérettartományban. Főbb alkalmazási területei: fehérje azonosítás, lipid analízis.

    

    

   LC/MS infúzió és frakciógyűjtés egyidejűleg: chip alapú infúzió, állítható oszlop utáni áramlás osztás, MS detektáláson alapuló frakciógyűjtés. Automatizált spray érzékelés.

   Előnye, hogy komplex minták esetén jóval hosszabb ideig képes stabil sprayt biztosítani a hosszú adatgyűjtéshez. Illeszthető külső detektorokhoz, mind minőségi, mind mennyiségi információt tud szolgáltatni a frakciószedés mellett.

   Főbb alkalmazási területei a metabolitok azonosítása, fehérje biomarker kutatás, top-down fehérje elemzés, post-transzlációs módosulások vizsgálata.

   LESA folyadék extrakciós felület analizátor funkció.

   A készülék felszívja az extraháló oldószert és a felületen elhelyezkedő mintára engedve extrahálja azt, majd visszaszívja a pipetta hegybe és a normál módon ESI chipként működik tovább.

   Folyadék extrakciós felület analízis.

   Mikroliteres mennyiségű, szoftver- kontrollált felületi extrakció

   Beépített képalkotás (image scanner)

   Chip alapú infúzió keresztszennyezés nélkül.

   Használható minták: vékony szövetminta, TLC réteg, papíron beszáradt vércsepp, MALDI plate, bármilyen felület amely extrahálható mintát tartalmaz.

   Több mintát juttatva az MS-be érzékenyebb mérést tesz lehetővé.

   Gyors, egyszerű, közvetlen.

   Az ESI Chip-kártya 400 nano-elektrospray fúvókát tartalmaz nagyon pontosan és reprodukálható módon egy szilikon lapocskára integrálva. Elektromos mező segítségével stabil sprayt tud biztosítani a hosszú adatgyűjtéshez az MS-ben.

   A LESA ChipSoft szoftver segíti az analízis pontok egyszerű kiválasztását, a képpásztázó (image scanner) működtetését, a hőmérséklet, a spray idejének, a fecskendő sebességének és a cseppek méretének kontrollálását.

   Az Advion technológiája robusztus és megbízható platformot nyújt a kutatás számára, mindemellett stabil és egyszerűbbé teszi a minta kezelését.

 • Letöltések

Dr. Kóréh Orsolya

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.