Dionex Integrion ionkromatográf - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Dionex Integrion ionkromatográf

A Thermo Scientific™ Dionex™ Integrion™ ionkromatográf a legújabb fejlesztésű magasnyomású (HPIC) rendszere rutin- és nagy mintaszámú laboroknak. Felépítésében integrált ugyanakkor moduláris, különböző, akár később is bővíthető konfigurációban (vezetőkésségi és/vagy elektrokémiai detektorral) is elérhető. Gyakorlatilag az összes IC feladatra alkalmas.

 • Termék leírása

  • A Thermo Scientific™ Dionex™ Integrion™ ionkromatográf a legújabb fejlesztésű magasnyomású (HPIC) rutin rendszere.

   Tervezése során cél volt a korábbi csúcs műszerek tulajdonságainak elérése és a modularitás, bővíthetőség biztosítása elérhető áron. Így született meg az Integrion, mely felépítésében integrált ugyanakkor modulárisan különböző – akár később bővíthető – konfigurációban is elérhető.

   Az inert eluens szállítással stabil magasnyomású elúció (HPIC) végrehajtható (5000+ psi), mellyel akár 4 mikronos töltetű oszlopok is használhatók. Így extra nagy elválasztási hatékonyságot érhetünk el, vagy az áramlási sebesség növelésével gyors kromatográfiás elválasztást futtathatunk a felbontás romlása nélkül, nagy minta feldolgozási sebességet érve el.

   Az RFIC technika alkalmazásával nem csak gradiens elúciót állíthatunk be, de az eluens generátor alkalmazásával hosszú távú kiváló reprodukálhatóságot érhetünk el mind a retenciós időre, mind a csúcs alatti területre vonatkozólag, így a kromatogram kiértékelésével nem kell extra időt töltenünk.

   Az áramlási képet, csövezést leegyszerűsítették, és lehetőség van a HPLC területről már ismert és jól bevált VIPER csatlakozókat használni, a valós zéró holttérfogatot érhetünk el az illesztéseknél.

   További érdekesség és hasznos dolog az RFID technika (a szoftverrel együtt alkalmazva) a fogyóanyagok nyomon követésére, azonosítására, használatuk rögzítésére. Egy másik a műszer elejére tervezett, a helyi vezérlésre kialakított (mobil) tabletes megoldás, mellyel a labor távolabbi pontjáról (Wifi-n keresztül) is irányíthatjuk az IC-t.

   Bár detektor oldaláról nézve, egy időben csak egy detektorral dolgozhatunk, vagy a digitális vezetőképességi vagy amperometriás detektorral, de a detektor tér és csatlakozás kialakítás úgy készült, hogy a felhasználó bármikor maga kicserélheti a két detektort, illetve később is hozzárendelhetjük és cserélhetjük a hiányzót.

   Az Integrion ionkromatográffal mind felhasználó által vagy eluens generátorral készített ionkromatográfiás eluens használható. Természetesen az Integrion IC-nél is lehetőség van on-line minta előkészítés és az automata mintaváltók alkalmazására, és nem utolsó sorban az utolérhetetlen kolonna választék, standard- és mikrobore méretben, különböző szemcseméretű állófázisokkal.

   A szoftveres vezérlő és kiértékelő platform a jól bevált: Chromeleon 7.2 kromatográfiás szoftver.

 • Letöltések

Jakab Péter

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.