Dionex Easion ionkromatográf - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Dionex Easion ionkromatográf

A Thermo Scientific™ Dionex™ Easion™ ionkromatográf egy egycsatornás, integrált, kompakt, belépő szintű műszer. Az egyszerűség, könnyen kezelhetőség, kis alapterület jellemzi. Alap anion, kation vizsgálatokra kifejlesztve az ionkromatográfiában járatlan felhasználók számára is.

  • Termék leírása

    • A Thermo Scientific™ Dionex™ Easion™ ionkromatográf egy egycsatornás, integrált, kompakt, belépő szintű műszer. Az egyszerűség, könnyen kezelhetőség, kis alapterület jellemzi. A folyadék útvonal teljes egészében fémmentes, inert polimerből épül fel, mely alacsony hátteret biztosít. Az eluenst egy duál dugattyús izokratikus pumpa szállítja, mely ellenáll a korrozív eluenseknek. Az injektálás hurkos elven működik, a manuális bevitel mellett lehetőség van automata mintaadagoló kapcsolására is. A szuppresszor nagy teljesítménye lehető teszi az alacsony kimutatási határok elérését. Emellett a folyamatos kémiai regenerálás biztosítja az állandó szuppresszálási teljesítményt valamint készenlétet, így a készülék bármikor munkára készen áll, mindezt segédpumpa felhasználása nélkül. A termosztált vezetőképesség detektor pedig az eredményeink reprodukálhatóságához járul hozzá.

      A készülék ideális választás oktatási célra illetve olyan laborokba, ahol feladat az alap anion, kation vizsgálat, esetleg kevés komponens, mintaszám elemzése a cél. Az EasionTM rendszer egyszerűségével, könnyű kezelhetőségével és átláthatóságával ideális kromatográfiás tapasztalatokkal nem rendelkező felhasználók számára is mivel könnyűszerrel elsajátíthatják a méréstechnika alapjait.

  • Letöltések

Jakab Péter

Alkalmazástechnikai mérnök

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.