Dionex Aquion ionkromatográf - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Dionex Aquion ionkromatográf

A Thermo Scientific™ Dionex™ Aquion™ ionkromatográf egy integrált alap műszer, standard ionkromatográfiás feladatokra tervezett rendszer, mellyel nagy érzékenységgel futtathatunk mind anion, mind kation méréseket környezeti, élelmiszeres vagy akadémia területen

 • Termék leírása

  • A Thermo Scientific™ Dionex™ Aquion™ ionkromatográf egy integrált alap műszer, standard ionkromatográfiás feladatokra tervezett rendszer, mellyel nagy érzékenységgel futtathatunk mind anion, mind kation méréseket. Ezt az inert (PEEK) két pisztonos eluens szállítás és áramlási elemek, a hőmérséklet szabályozott digitális vezetőképességi detektor, (opcionális) kolonna termosztát és nem utolsó sorban az egyedi elektrolitikus regenerálással működő szupresszor család biztosítja. Lehetőség van beépített online minta előkészítési funkciók alkalmazására. Nagyobb mintaszám esetén a Dionex ionkromatográfiás mintaváltókat hívhatjuk segítségül.

   A rendszerre jellemző a gyors beállás és stabil működés minden alkalmazási területen, legyen az környezet analitikai, élelmiszer biztonsági vagy akadémiai terület.

   Analitikai (és előtét) kolonnák széles kínálatából választhatunk kationos vagy anionos munkához. Az Aquion ionkromatográffal minden felhasználó által készített ionkromatográfiás eluens használható, anion elválasztásokhoz elsősorban a karbonátos vagy karbonát/hidrogén-karbonátos elúciót javasoljuk.

   A komplett rendszerhez a jól ismert Chromeleon™ kromatográfiás szoftver tartozik, műszerirányításra és adatkezelésre (integrálás).

 • Letöltések

Jakab Péter

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.