Vanquish Horizon, Vanquish Flex, Vanquish Core és Vanquish Duo HPLC rendszerek - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Vanquish Horizon, Vanquish Flex, Vanquish Core és Vanquish Duo HPLC rendszerek

A Vanquish HPLC rendszerek a Thermo Scientific évtizedes tapasztalataiból építkező, azt összegző, de alapjaiban teljesen új fejlesztésű, biokompatibilis folyadékkromatográfiás rendszerek. Integráltan moduláris felépítése összekapcsolja az egységbe rendezett rendszerek robusztusságát a moduláris rendszerek rugalmasságával és könnyű szervizelhetőségével.
A Vanquish Duo egy HPLC rendszeren belül két áramlási útvonalat tartalmaz, lehetővé téve a dual, tandem és inverz gradiens módok alkalmazását.

 • Termék leírása

  • A Vanquish bináris vagy kvaterner, nagynyomású gradiens pumpája az immár negyedik generációs SmartFlow technológiát tartalmazza, amely révén jelenleg a kereskedelemben kapható készülékek között a legjobb áramlási és gradiens pontossági adatokkal rendelkezik. A bináris pumpa esetén a 2×3 oldószerág megkönnyíti a módszerkidolgozás tervezését és kivitelezését.

   Nagy mérendő mintaszámok esetén az UHPLC opcionálisan bővíthető egy akár 20 well plate-et befogadó mintatárolóval, így az automata mintaadagoló tárhelyével együtt akár 8832 darab mintát is tud kezelni. Mindehhez kiemelkedő injektálási pontosság, akár 100 µl injektálási térfogat és gyors ciklusidő társul. A felügyelet nélküli munkafolyamat a vonalkód leolvasással automatizálható.

   A LightPipe technológiát alkalmazó diódasoros detektor 10 mm és 60 mm cellával választható. A kiemelkedő linearitás-értékkel és kis zajszinttel jellemezhető detektor egy időben, 200 Hz-en 10 egyedi csatornát és 3D spektrumot gyűjt.

   A Vanquish Core 700 bar-os rendszer beállítható gradiens holttérfogatot, nagy szerves oldószertartalomhoz igazodó injektor programot, be vagy kikapcsolható levegőkevertetéses oszloptermosztátot tartalmaz. Ezek a fejlesztések lehetővé teszik a pontos, gyors és hibamentes módszerátvitelt más gyártmányú folyadékromatográfról.

   A Vanquish rendszert valamennyi elemét a Chromeleon szoftver vezérli. A műszerkijelzők helyét egy tablet veszi át, amelyen a Chromeleon CDS applikációval nyomon követhető a rendszerállapot, változtathatók a kromatográfiás paraméterek. Hamarosan ez az applikáció elérhető lesz mobiltelefonokról is.

   A tömegspektrometriás detektálás egyre elérhetőbbé válik, bizonyos területeken pedig alkalmazása kikerülhetetlen. A Vanquish HPLC rendszerek tökéletesen illeszkednek TSQ Quantis és TSQ Altis hármas kvadrupol tömegspektrométerekhez, illetve ideális választás a Thermo Scientific egyedülállóan nagyfelbontású, nagytömegpontosságú Orbitrap technológiát alkalmazó tömegspektrométereihez is.

   A vanquish folyadékkromatográf moduljaiból épül fel az online mintaelőkészítő EQUAN Max Plus, valamint Transcend rendszer.

 • Letöltések

Dr. Kóréh Orsolya

Csoportvezető

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.