UltiMate 3000 moduláris UHPLC (RSLC) rendszerek - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

UltiMate 3000 moduláris UHPLC (RSLC) rendszerek

A Thermo Scientific Dionex 3000 RSLC rendszer moduláris felépítésű, az analitikai feladat függvényében konfigurálható és helyszínen bármikor utólag is bővíthető további elemekkel vagy tömegspektrometriás detektálással. Felső nyomáshatára 1000 bar, kiemelkedően széles áramlási tartománya 0-8 ml/perc pedig lehetővé teszi hagyományos és UHPLC üzemmódra.

 • Termék leírása

  • A Dionex UltiMate 3000 UHPLC folyadékkromatográf család a Thermo Scientific válasza a felmerülő legújabb kromatográfiás vizsgálati követelményeknek: ultra-gyors és hatékony elválasztás, minimális eluens fogyasztás, teljes mértékű kompabilitás a nagyhatékonyságú tömegspektrometriás rendszerekkel. Egyesíti a klasszikus folyadékkromatográfiás módszereket az ultranagynyomású kromatográfiás elválasztások előnyeivel; egyaránt alkalmazható hagyományos és ultranagynyomású körülmények közt. Kombinálva a Thermo Scientific kis szemcseméretű oszlopaival hatékony és ultragyors elválasztást biztosít mind önálló detektoros meghatározások esetén, mind tömegspektrometriás rendszerrel való csatolások alkalmával. A rutin minőségellenőrző laboratóriumoktól a fejlett kutató laboratóriumokig, a Dionex UltiMate 3000 U-HPLC kitűnően alkalmazható a különböző mérési feladatok megoldására. A beépített funkciók sokasága kényelmes és egyszerű működtetést biztosít, teljeskörű számítógépes vezérlés mellett.

   Az analitikai pumpa a feladat függvényében lehet alacsony vagy magasnyomású gradiens, biner, kvaterner, kettős gradiens és biokompatibilis. Széles áramlási tartománnyal rendelkezik, 0-8 ml/perc, 1000 bar. A beépített technológiai megoldások biztosítják a pumpa optimális működést az eluens összetételétől függetlenül.

   Választható kézi és automata mintaadagolás. A hagyományos automata mintaadagoló mellett rendelkezésre áll a 2D-LC módszerekhez, frakcionáláshoz, tisztításhoz a frakciószedő opcióval bővített modul, illetve rutin elemzések során a költségtakarékos oszloptermosztáttal egybeépített automata mintaadagoló. 0,3 ml, 1,1 ml, 1,2 ml, 1,8 ml, 4 ml, 10 ml fiolákkal, illetve well plate-tel kompatibilis.

   Az oszloptermosztát nagy felületű Peltier elemeket és ventillátort tartalmaz, hatékony hűtést és fűtést biztosít. 12 darab oszlop helyezhető be és lehetőség van akár utólagosan beépített váltószelepekkel az automata oszlopváltásra.

   A széleskörű detektorválaszték lehetővé teszi a legmegfelelőbb kiválasztását az adott feladatra, érzékenység, szelektivitás és pontosság tekintetében.

    

   Detektálás típusa

   Alkalmazás

   UV-Vis abszorbancia: diódasoros DAD, többszörös hullámhosszú MWD, változtatható hullámhosszú VWD

   Hagyományos detektálás: a kromofor csoportot vegyületek

   Fluoreszcens FLD

   Fluoreszcens vegyületek érzékeny és szelektív detektálása

   Korona kisülés, töltött aeroszol CAD

   Egyetemes detektor a nemillékony és közepesen illékony vegyületekhez

   Elektrokémiai ECD

   Oxidálható vagy redukálható vegyületek

   Tömegspektrométerek MS

   Ionizálható vegyületek

    

   A Viper csatlakozók holttérfogatmentes, fingertight csatlakozást biztosítanak a folyadékkromatográfiás rendszerben. Kompatibilis a kereskedelemben kapható szelepekkel és oszlopokkal.

   A Chromeleon egységes műszervezérlő és adatgyűjtő szoftver a folyadék-, ion- és gázkromatográfok, valamint számos tömegspektrométerrelcsatolt rendszer esetén.

    

 • Letöltések

Dr. Kóréh Orsolya

Csoportvezető

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.