Orbitrap trbrid tömegspektrométerek: Orbitrap Fusion, Orbitrap Fusion Lumos, Orbitrap Eclipse, Orbitrap ID-X - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Orbitrap trbrid tömegspektrométerek: Orbitrap Fusion, Orbitrap Fusion Lumos, Orbitrap Eclipse, Orbitrap ID-X

Az Orbitrap tribrid három tömeganalizátort tartalmazó, nagyfelbontású és nagytömegpontosságú rendszerek. Jelenleg kereskedelmi forgalomban négy tribrid rendszer érhető el: a kis molekulák elemzésére optimált Orbitrap ID-X, valamint a biológiai kutatásokra fejlesztett Orbitrap Fusion, Orbitrap Fusion Lumos és a legújabb Orbitrap Eclipse. Az Orbitrap tribridek felépítése a tizenöt éve kereskedelmi forgalomban lévő hibrid Orbitrap tömegspektrométerek analitikai tapasztalatának összegzése. A kvadrupol, a lineáris ioncsapda és az Orbitrap analizátorok, a különféle disszociációs technikák a lehető rugalmasabb kísérlettervezést teszik lehetővé.

 • Termék leírása

  • Az Orbitrap tribrid család tagjai az Orbitrap Fusion, az Orbitrap Fusion Lumos, az új Orbitrap Eclipse és a kismolekulák elemzéséhez ajánlott Orbitrap ID-X.

   A tribrid rendszerek ideálisak mind a kvantitatív, mind a kvalitatív nagymolekulás omikai kutatásokra, de ugyanígy lefedi a kismolekulás analitika (Orbitrap ID-X) teljes vertikumát is. A nagyfelbontás és a pontos tömegmérés mindkét esetben lehetővé teszi nyomnyi koncentrációjú vegyületek szerkezetének gyors azonosítását és a pontos mennyiségi elemzést még összetett mátrixokban is.

   Az Orbitrap Fusion, Fusion Lumos és Eclipse készülék alkalmas izobár jelölést alkalmazó nagyérzékenységű multiplex mennyiségi elemzésekre, vagy akár intakt fehérjék és monoklonális antitestek jellemzésére is. Az elektron transzfer disszociációs (ETD) fragmentáció pedig lehetővé teszi a poszt-transzlációs módosulatok (glikozáláció, foszforiláció, stb.) tanulmányozását is.

   Az adatfüggetlen mintagyűjtés (DIA), mint pásztázási technika biztosítja akár biológiai, klinikai minták teljes körű MS és MS/MS spektrális feltérképezését. Az így felvett adatokból lehetséges akár a később érdekesnek talált célvegyületek utólagos kimutatása is.

   Kismolekulák elemzése során az új AcquireX intelligens adatgyűjtés és a megfelelően nagy nagyfelbontás segít az izobár interferenciák kiküszöbölésében, az izotóp finomszerkezet mérésének lehetősége pedig értékes információt biztosít a pontos molekulaszerkezet meghatározásához. A nagyenergiájú ütközéses disszociáció (HCD) MS2, az ütközés indukált disszociáció (CID) MS2, CID MS3 technikák által létrehozott fragmentumok pontos meghatározása további értékes adalék a szerkezet meghatározáshoz.

   A tribrid tömegspektrométerek által mért adatok kompatibilisek mind a Thermo Scientific (hatalmas, folyamatosan bővülő, Orbitrap spektrumokra optimalizált mzCloud spektrumkönyvtár https://www.mzcloud.org), mind egyéb cégek könyvtáraival, így a nagyfelbontással és nagy tömegpontossággal mért adatok ezekben az adatbázisokban is lekereshetőek.

Dr. Kóréh Orsolya

Csoportvezető

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.