ISQ EC egyszeres kvadrupol LC-MS rendszer - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

ISQ EC egyszeres kvadrupol LC-MS rendszer

A Thermo Scientific ISQ EC egyszeres kvadrupol tömegspektrométer kapcsolható a folyadék- és ionkromatográfiás rendszerekhez. Robosztus és egyszerűen üzemeltethető kivitel. A Chromeleon rendszervezérlő és adatgyűjtő szoftver közös szoftverplatformot alkot a Thermo Scientific LC, IC, GC, valamint ezek tömegspektrométerrel kapcsolt rendszerei esetén egyaránt.

 • Termék leírása

  • A kis helyigényű LC/MS detektor, az ISQ EC a tömegspektrometriás elválasztás és azonosítás előnyeit viszi a rutin kromatográfiás mérésekbe. Egyszerű kezelhetőség, kis helyigény, nagy érzékenység jellemzi a Thermo Scientific kvadrupol tömegspektrométerét.
   A néhány perc alatt cserélhető, alaptartozék fűtött ESI ionforrás nagyfokú rugalmasságot biztosít bármely mérési feladat megoldásához. A szabadalmaztatott mintabeviteli rendszer és DynaMax detektor nagyon kis zajt és rendkívüli érzékenységet biztosít valós minták meghatározására is.

   Beépített referencia oldatot tartalmaz, így automatikus kalibráció indítható. Az ultragyors pásztázás biztosítja a pozitív és negatív ionok egyidejű elemzését.
   A 20 000 ATE/s scan sebesség több adatpont felvételét jelenti az adott csúcs esetén, így ideális detektor ultranagyomású, gyors UHPLC esetén. A kiemelkedő scan sebesség jobb kimutatási határt, a közel eluálódó komponensek esetén jobb felbontást biztosít.

 • Letöltések

Dr. Kóréh Orsolya

Csoportvezető

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.