Trace 1300 GC - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Trace 1300 GC

A Thermo Scientific Trace 1300 sorozatú gázkromatográfok egyedi, felhasználó által azonnal cserélhető detektorokat és injektorokat tartalmaznak, amelyek az analitikai rendszernek kiemelkedő hatékonyságot biztosítanak alacsony fenntartási költségek mellett.

 • Termék leírása

  • Az ár csökkentése, de ezzel egy időben a termelékenység növelése az egyik legnagyobb kihívás, amellyel napjainkban az automatizált analitikai műszereket alkalmazó laboratóriumok szembesülnek. A minőségbiztosítási és rutin laboratóriumok esetén a fejlesztés szorosan kötődik az analitikai munkafolyamat egyszerűsítéséhez, a technikai források optimálásához és a hulladék csökkentéséhez.

   A Thermo Scientific Trace 1300 GC sorozat technológiai áttörés a minőségbiztosítási és rutin laboratóriumok teljesítményének növelésében. A laboratóriumok igényeinek felmérését követően, jelentős műszaki újítások révén jöttek létre ezek a GC rendszerek, amelyek a felhasználó által azonnal cserélhető injektorokat és detektorokat tartalmaznak. Az alkotóelemek megemelt időállósága, a felhasználók kívánsága alapján fejlesztett kijelző, az összes elektronikus összetevő optimálása a Trace 1300 GC sorozatot egy kiemelkedően gyors, könnyen használható, kompakt gázkromatográffá teszi, amely kimagasló laboratóriumi termelékenységet biztosít alacsony fenntartási költségek mellett.

    

   Aj GC sorozat két modellből áll: a Trace 1300 és a Trace 1310. A Trace 1300 ár-érzékeny rutin vizsgálatokat végző laboratóriumok részére ideális, az egyszerűsített előlap minimális beavatkozást és 24/7 felügyelet nélküli elemzést tesz lehetővé. A Trace 1310 GC a főként módszerkidolgozást és fejlesztést végző minőségbiztosítási laboratóriumoknak jó választás, hiszen az egyedi, ikonokat tartalmazó, többnyelvű érintőképernyő gyors, hatékony készülékvezérlést vezérlést biztosít. A Trace 1310 GC a GC-MS rendszerek ideális alkotóeleme.

    

   Mindkét Trace 1300 GC rendszer igen kompakt, robosztus, könnyen kezelhető és karbantartható. Kiemelt műszaki tulajdonságai:

   • Felhasználó által 2 perc alatt cserélhető injektorok és detektorok, amennyiben az analitikai módszer más injektor vagy detektor típust feltételez.
   • Új tervezésű, kis holttérfogatú detektorok, amelyek kiemelkedő érzékenységet és gyors csúcs-detektálást biztosítanak.
   • Opcionális injektor visszaöblítés, amely kiküszöböli a nehéz vagy nem kívánt komponenseket, ezáltal védi az oszlopot és a detektorokat, növeli az érzékenységet és a könnyű karbantarthatóságot biztosít.
   • Kiemelkedő retenciós idő stabilitás.
   • Online és offline mintabeviteli és mintaelőkészítő rendszerek kapcsolása és választása: automata folyadék, sztatikus és dinamikus gőztér mintaadagoló, Purge&Trap, online SPME és offline automata SPE, pirolizátor, termál deszorber.
   • Teljes körű vezérlés és könnyű beállítások a Thermo Scientific Dionex Chromeleon szoftverrel, amely könnyen áttekinthető és kezelhető útvonalat létesít a mintától az eredményig
 • Letöltések

Novák Márton

Üzletágvezető

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.