Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Xplorer TXTS analizátorok

Az Xplorer-TX/TS coulometriás összes klór és/vagy összes kén meghatározó égetéses analizátor ipari ellenőrző laborok részére, kémiai, petrolkémiai, finomítói alkalmazásokra. Az Xplorer-TX/TS a piacon felelhető legkisebb analizátor.

 • Termék leírása

  • Az Xplorer-TX/TS coulometriás összes klór és/vagy összes kén meghatározó égetéses analizátor ipari ellenőrző laborok részére, kémiai, petrolkémiai, finomítói alkalmazásokra. Az Xplorer-TX/TS a piacon felelhető legkisebb klór- és kénmérő analizátor. Az égetéses feltárás utáni égéstermék detektálás egy temperált coulometriás titráló cellával történik kalibráció felvétele nélkül. Ez egy abszolút méréstechnika, szükség esetén ellenőrző standardokkal verifikálhatjuk.

   Az analizátor és tartozékainak vezérléséről, irányításáról, a mintasor bevitelről és kiértékelésről egy könnyen kezelhető interfész, a TEIS szoftver gondoskodik.

   Az automatizált mérésben az Archie folyadékos és a Newton szilárd mintaváltó/mintaadagoló és a GLS gáz/LPG bemérő egység segíti a nagy mintaszámmal rendelkező felhasználókat.

    

   A referenciamódszerek a következő weboldalon találhatóak:

   http://www.teinstruments.com/regulations

 • Letöltések

Nyerges László

Nyerges László

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.