Xplorer NS Összes kén és nitrogénmérő analizátorok - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Xplorer NS Összes kén és nitrogénmérő analizátorok

Az Xplorer készülék család nitrogén- és kénmérő analizátorainak több verziója érhető el. Az Xplorer N és Xplorer S az adott elem össztartalmát mérő analizátor, és létezik a kombinált változat az Xplorer NS.

 • Termék leírása

  • Az Xplorer készülék család nitrogén- és kénmérő analizátorainak több verziója érhető el. Az Xplorer N és Xplorer S az adott elem össztartalmát mérő analizátor, és létezik a kombinált analizátor a Xplorer NS.

   Az Xplorer N, Xplorer S és Xplorer NS a legkisebb méretűek a ma kapható TN TS analizátorok között. Ez az új fejlesztésű égetéses analizátor gyors, pontos, alapos mérést biztosít folyadék, gáz, LPG gáz és szilárd minták esetében. Úgy tervezték meg, hogy megfeleljen a nemzetközi szabványoknak és egyéni feladatoknak is, későbbi analitikai igényeket is kiszolgáljon, széles koncentráció tartományban alacsony ppb-től magas ppm-ig. 

    

   Az Xplorer NS egyidejűleg méri az összes kén és összes nitrogén tartalmat az adott mintából egy futtatásban. Az alacsony detektálási határnak köszönhetően lehetőség van ppb koncentráció szinten mérni. A mintaégetés után a megfelelő összes nitrogén és összes kén meghatározási referencia módszerek szerint a nitrogén esetében kemilumineszcenciás, kén esetében UV-fluoreszcenciás detektálással határozzuk meg az elemek koncentrációját.

   Az analizátor és tartozékainak vezérléséről, irányításáról, a mintasor bevitelről és kiértékelésről egy könnyen kezelhető interfész, a TEIS szoftver gondoskodik.

    

   Az automatizált mérésben az Archie folyadékos és Newton szilárd mintaváltó/mintaadagoló és a GLS gáz/LPG bemérő egység segíti a nagy mintaszámmal rendelkező felhasználókat.

    

   A referenciamódszerek a következő weboldalon találhatóak:

   http://www.teinstruments.com/regulations

 • Letöltések

Nyerges László

Nyerges László

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.