Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Hitachi NE4000

A Hitachi NE4000 nanoEBAC egy elektronsugár alapú anyagvizsgáló rendszer az elektronikai alkatrészek jellemzéshez és EBAC (Electron Beam Absorbed Current) elemzéséhez. Lehetőséget nyújt továbbá mikroelektronikai eszközök kapcsolódásának, anyagának és alkatrészeinek ellenőrzésére.

 • Termék leírása

  • Az elektronsugaras abszorpciós áram (EBAC) technika gyors és hatékony módszert kínál a nyílt áramkörök, a nagy ellenállások és a rövidzárlatok azonosítására a kötések mentén, a mélyebb rétegek közvetlen érintése nélkül.

   Az EBAC-technikát elektronsugárral végezzük úgy, hogy a dielektromos rétegeken átküldjük az elektronokat, hogy a mélyebben fekvő fémes rétegen mérjük az elektronsugár abszorbeált hányadát. Az FE-SEM (téremissziós-SEM) gyorsító feszültségével szabályozni lehet a dielektromos rétegben a “tapintási” mélységet vagy a nyaláb jelenléti szintjét a dielektrikumban. Egy szondát helyeznek a fémréteg felső, szabadon lévő részére az áramkör zárásához, mely lehetővé teszi az elektronok áramlását az összeköttetésen keresztül. A Hitachi által szabadalmaztatott differenciális EBAC erősítőkkel, a Seebeck hatást kihasználva, nagy ellenállás és rövidzárlat is megfigyelhető.

   Felhasználóbarát dizájn

   Intuitív GUI (grafikus felhasználói felület) különböző kép- és színfeldolgozási funkciókkal. A szondák durva pozícionálását egy beépített kamra CCD kamerarendszer végzi. 

   Prémium képminőség

   A nagyfelbontású EBAC képekről a Hitachi szabadalmaztatott, nagyteljesítményű EBAC erősítőivel gondoskodik.

   Kimagasló teljesítmény

   Alacsony kromatikus aberrációjú, hideg-téremissziós (CFE) elektronágyú az alacsony feszültségű képalkotáshoz és a nyaláb károsító hatásának csökkentéséhez.

   Nagy pontosságú nano-szonda egységek.

   Fejlett alkalmazások

   Dedikált nano-szonda rendszer EBAC analízissel és az elektromos jellemzők elemzésével. A nagy mintatartó asztal lehetővé teszi tiszta anyagok és elektronikai alkatrészek értékelését.

dr-szaraz-sandor

Dr. Száraz Sándor

Cégvezető

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.