Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Hitachi HF5000

A Hitachi egyedülálló 200 kV gyorsító feszültséget használó aberráció-korrigált TEM / STEM rendszere a képfelbontás és az analitikus teljesítmény tökéletes harmóniája.

A STEM felbontása 0,078 nm, emellett nagy minta-döntési képességgel és nagy betekintési szögű EDX (energia-diszperzív röntgen) detektorral rendelkezik és mindezt egyetlen objektívlencse konfigurációban valósítja meg.
A HF5000 a Hitachi HD-2700 dedikált STEM funkcióira épül, beleértve a Hitachi saját, teljesen automatizált aberráció korrigáló rendszerét, a szimmetrikus kettős SDD EDX detektorokat és a korrigált másodlagos elektron (SE) képalkotást. A HF5000-es emellett természetesen magában foglalja a HF sorozatban kifejlesztett TEM / STEM technológiákat is.
Mindezen technológiák integrálása egy új 200 kV-os TEM / STEM platformba egy olyan eszközt eredményezett, amely az Angström-alatti képalkotás és elemzés optimális kombinációját egyesíti a rugalmassággal és a legfejlettebb vizsgálatokra való egyedülálló képességgel.

 • Termék leírása

  • 1. Hitachi teljesen automatizált objektív lencse szférikus-aberráció korrekciója

   2. Nagy fényerejű és nagy stabilitású hideg téremissziós elektronágyú (Cold FEG)

   3. Ultra stabil elektronoszlop és tápegységek a jobb teljesítmény érdekében

   4. Egyidejű Cs-korrigált SEM & STEM képalkotó képesség atomi felbontással

   5. Új, nagy stabilitású oldalsó bemeneti mintatartó asztal és mintatartók

   6. Szimmetrikusan egymással szemben elhelyezett kettős 100 mm2 EDX detektor

   7. Újonnan tervezett burkolat az optimális teljesítmény érdekében valós laboratóriumi körülmények között

   8. A Hitachi által fejlesztett mintatartók széles választéka *

   *Választható

   Nagy fényerejű hideg FEG × Nagy stabilitás × Hitachi automatizált aberráció-korrektor:

   Az új, nagy stabilitású Cold FEG a Hitachi régóta forgalomban lévő hideg téremissziós elektronforrás technológiájának továbbfejlesztett változatát használja.

   A teljes rendszer az Angström-alatti képalkotás elérésére lett optimalizálva. Az elektronoszlopot, a tápegységeket és a mintatartó asztalt mind továbbfejlesztették, hogy a lehető legjobb mechanikai és elektromos stabilitást nyújtsák. Ezeknek a képességeknek a kombinációja a Hitachi egyedülálló, teljesen automatizált objektív lencse Cs-korrektorával, egyetlen egérkattintással, minden felhasználó számára lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen elérje a legjobb teljesítményt.

dr-szaraz-sandor

Dr. Száraz Sándor

Cégvezető

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.