Hitachi TM4000Plus - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Hitachi TM4000Plus

Az új TM4000 sorozat innovatív és csúcstechnológiájú megoldásokkal újradefiniálja az asztali mikroszkópok képességeit. A nagy múlttal rendelkező Hitachi asztali mikroszkópok (TM-sorozat) új generációja integrálja az egyszerűen használhatóságot, optimalizált képalkotási képességeket és kimagasló képminőséget, megtartva a méltán népszerű Hitachi TM-sorozatú készülékek kompakt dizájnját. Tapasztalja meg Ön is az asztali mikroszkópok új dimenzióját a Hitachi TM4000 és TM4000Plus készülékekkel!

 • Termék leírása

  • Az új TM4000 sorozat innovatív és csúcstechnológiájú megoldásokkal újradefiniálja az asztali mikroszkópok képességeit. A nagy múlttal rendelkező Hitachi asztali mikroszkópok (TM-sorozat) új generációja integrálja az egyszerűen használhatóságot, optimalizált képalkotási képességeket és kimagasló képminőséget, megtartva a méltán népszerű Hitachi TM-sorozatú készülékek kompakt dizájnját. Tapasztalja meg Ön is az asztali mikroszkópok új dimenzióját a Hitachi TM4000 és TM4000Plus készülékekkel!

   Jellemzők:

   Egyszerű és intuitív kezelés: adatgyűjtés, jegyzőkönyv-készítés és minden, ami a kettő között van:

   A TM4000 sorozat lehetővé teszi a SEM felhasználók számára a magas minőségű adatok egyszerű előállítását a jegyzőkönyvek gyors létrehozását, amely rendkívül hatékony munkafolyamatot eredményez.

   Akár 80mm átmérőjű és 50mm magasságú minta is vizsgálható a készülékkel

   A környezetbarát és hatékony vákuum rendszer segítségével a vákuum előállítása gyors, amely révén nagy mennyiségű minta vizsgálható rövid idő alatt.

   Minta-előkészítés, adatgyűjtés és jegyzőkönyv-készítés perceken belül!

   Camera Navi: Egy, a kamrába integrált digitális kamera által elkészített felvétel segít tájékozódni a vizsgált minta területén, az érdekes helyek kattintással történő kijelölését követően a SEM kép plusz rétegként jelenik meg az átnézeti képen (MAP funkció).

   Jegyzőkönyv-készítő modul: A jegyzőkönyv gyors és hatékony elkészítéséhez csupán válassza ki a kívánt képeket és mérési eredményeket, majd illessze be azokat az előre definiált egyedi sablonba.

   Csúcsminőségű elektron optika a nagyfelbontású és magas minőségű képekhez

   Szegmentált BSE, UVD és EDX detektorok

   A kompakt és hatékony tervezés révén szinte bárhova telepíthető

   Az olajmentes vákuum pumpa és cserélhető wolfram-szál révén biztosított az egyszerű karbantartás.

Szabó Ábel

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.