Hitachi SU8200 - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Hitachi SU8200

Az SU8200 FE-SEM egy új fejlesztésű CFE elektronágyút használ, ami a Hitachi szabadalommal védett "Mild Flashing" technológiára épül, továbbá egy új vákuum rendszer segíti a gázmolekulák depozíciójának minimalizálását az emitter csúcsáról.

  • Termék leírása

    • A Hitachi új generációs hideg tér emissziós (Cold Field Emission – CFE) SEM páratlan képalkotási minőséget biztosít alacsony gyorsító feszültség mellett és átfogó analitikai mikroanalízist tesz lehetővé a CFEkompromisszum-mentes teljesítménye révén.

      A 8200-as sorozatú FE-SEM mikroszkópok egy új fejlesztésű hideg tér emissziós (CFE) elektronágyút használnak a magasabb minőségű képalkotás és analitikai teljesítmény érdekében. Az új fejlesztésű Hitachi CFE elektronágyú jól illeszkedik a hagyományos CFE megoldásban rejlő magas felbontáshoz és fényerőhöz a megnövelt próbaáram és nyaláb stabilitás révén.

      Az SU8200 család tagjai tárgyasztalok, mintatartók és jeldetektáló rendszer konfigurációk széles választékát kínálják a legkülönbözőbb felhasználó-specifikus igények kielégítése érdekében a nélkülözhetetlen ultra-nagy felbontású mikroszkópiát igénylő nanotechnológia számára, mint pl. félvezetők, elektronika, katalizátorok és egyéb funkcionális anyagok, biotechnológia, valamint gyógyszerészet.

  • Letöltések

Szabó Ábel

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.