Hitachi SU8100-8240 - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Hitachi SU8100-8240

Az SU8200 FE-SEM modellek új fejlesztésű CFE elektronágyút használnak, ami a Hitachi szabadalommal védett "Mild Flashing" technológiájára épül, továbbá egy új vákuum rendszer segíti minimalizálni a gázmolekulák ráépülését az emitter csúcsára.

 • Termék leírása

  • A Hitachi új generációs hideg-téremissziós (Cold Field Emission – CFE) technológiája páratlan képalkotási minőséget biztosít alacsony gyorsító feszültség mellett. Továbbá kompromisszum-mentes teljesítménye révén precíz mikroanalízist tesz lehetővé.

   A 8200-as sorozatú FE-SEM mikroszkópok ezt az új fejlesztésű hideg tér emissziós (CFE) elektronágyút használják a legmagasabb minőségű képalkotás és analitikai teljesítmény érdekében. A Hitachi új CFE ágyúja a megnövelt nyalábáram és nyalábstabilitás révén meghaladja a hagyományos CFE modelleknél tapasztalt felbontást és fényességet.

   Az SU8200 család tagjai a legkülönbözőbb felhasználói igények kielégítése érdekében a tárgyasztalok, mintatartók és jeldetektáló rendszer konfigurációk széles választékát kínálják.  

   E rendszerek megfelelő összhangja nélkülözhetetlen az ultranagy felbontású mikroszkópiát igénylő nanotechnológia számára, mint pl. félvezetők, elektronika, katalizátorok és egyéb funkcionális anyagok, biotechnológia, valamint a gyógyszerészet.

   Új FE-SEM sorozat, a Regulus négy modellből áll: a Regulus8100, a Regulus8220, a Regulus8230 és a Regulus8240, amelyek mindegyike az SU8200-as platformjára épült. 

   Az optimalizált elektronoptikai rendszerek segítségével az új Regulus sorozat a Regulus8100 modell esetében 1,1 nm-es, a Regulus 8220/8230/8240 modelleknél 0,9 nm-es felbontást ér el 1 kV-os gyorsító feszültségnél, ami mintegy 20%-os javulást eredményez a korábbi modellekhez képest.

   A Regulus sorozat új hideg-téremissziós (CFE) ágyút alkalmaz, amely kifejezetten kis gyorsító feszültség használatához lett optimalizálva. Ez a forrás lehetővé teszi nagyfelbontású képek készítését akár kétmilliószoros nagyításig (!) a korábbi modelleknél elérhető egymilliószoros nagyítással szemben.

   A felhasználó munkáját segítő funkciókat továbbfejlesztettük, hogy a sorozat magas teljesítménye tökéletesen kihasználható legyen. Különös tekintettel a különböző típusú anyagok elemzésére szolgáló detektorrendszerek működését segítő munkát, valamint az eszközök karbantartását.

 • Letöltések

Szabó Ábel

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.