Hitachi SU5000 - Unicam Magyarország Kft.
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Hitachi SU5000

Az innovatív analitikai FE-SEM egyszerű átmenetet tesz lehetővé a magas vákuum és állítható nyomású mód között. Az EM Varázsló egy tudás-alapú rendszer SEM kéaplkotáshoz, ami túlmegy az előre definiált beállításokon és recepteken. Ez egyszerű használhatósága új kapukat nyit az anyagtudományi kutatások, fejlesztések és a képzeletünket meghaladó területek számára.

  • Termék leírása

    • Az innovatív analitikai FE-SEM egyszerű átmenetet tesz lehetővé a magas vákuum és állítható nyomású mód között. Az EM Varázsló egy tudás-alapú rendszer SEM palkotáshoz, ami túlmegy az előre definiált beállításokon és recepteken. Ez egyszerű használhatósága új kapukat nyit az anyagtudományi kutatások, fejlesztések és a képzeletünket meghaladó területek számára.

      Az SU5000 FE-SEM örökre megváltoztatta a SEM kezelését. Az áttörést jelentő számítógép-vezérelt Hitachitechnológia, közismert nevén EM Varázsló, új szintre emelte a SEM kezelését és vezérlését. Tapasztalt vagy kezdő felhasználó az eredmények azonosak: a legmagasabb minőségű nano-léptékű képek mindenki számára!

Szabó Ábel

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.