Hitachi SU5000 - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Hitachi SU5000

Ez az innovatív analitikai FE-SEM egyszerű átmenetet tesz lehetővé a magas vákuum és változtatható nyomású mód között. Az „EM Varázsló” egy új grafikus felhasználói felület a SEM képalkotáshoz, ami túlmutat az előre definiált beállításokon. Egyszerű használhatósága új kapukat nyit meg az anyagtudományi kutatások és fejlesztések irányába.

 • Termék leírása

  • Ez az innovatív analitikai FE-SEM egyszerű átmenetet tesz lehetővé a magas vákuum és változtatható nyomású mód között. Az „EM Varázsló” egy új grafikus felhasználói felület a SEM képalkotáshoz, ami túlmutat az előre definiált beállításokon. Egyszerű használhatósága új kapukat nyit meg az anyagtudományi kutatások és fejlesztések irányába.

   Az SU5000 FE-SEM alapvetően megváltoztatja a SEM-ek kezeléséről alkotott elképzeléseket. Az áttörést jelentő számítógép-vezérelt Hitachi technológia, az „EM varázsló”, egyszerűség szempontjából új szintre emelte a SEM kezelését és vezérlését. Mindegy, hogy tapasztalt vagy kezdő felhasználó vezérli, az eredmények azonosak: a legmagasabb minőségű nano-léptékű képek mindenki számára!

   Az EM varázsló egy forradalmian új felhasználói felület, amely mindenki számára biztosítja az optimális felbontást, a mérések megismételhetőségét és a legnagyobb termelékenységet. Az EM varázsló használata rövid idő alatt elsajátítható.

   Az automatikus kalibrálás az igények szerinti legjobb állapotra hozza a mikroszkópot. A kihúzható mintatartó 200 mm átmérőjű és 80 mm magasságú minták befogadására képes.

   A rendszer kevesebb mint 3 perc alatt eléri a minták vizsgálatához szükséges vákuumszintet, ennek köszönhetően igen gyors mintacserét tesz lehetővé.

   Automata fókusz és fényesség-beállító funkciók, intuitív, igény szerinti képoptimalizálást tesznek lehetővé vizsgálat közben.

   A legmegfelelőbb SEM módok kiválasztását vizuális és interaktív útmutatók biztosítják.

   A 3D MultiFinder eszközzel a minták könnyen megdönthetők és elforgathatók, miközben a kép továbbra is megtartja fókuszát és a középpontban marad.

 • Letöltések

Szabó Ábel

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.