Hitachi SU3500 - Unicam Magyarország Kft.
Szechenyi
Címünk: Budapest, Kőszeg u. 27 Tel: 1-2215536 Fax: 1-2215543 E-mail: unicam@unicam.hu

Hitachi SU3500

Az SU3500-as innovatív elektronforrása és detektorokai kimagasló képalkotási és analitikai teljesítményt biztosítanak. A "hex bias" technológia révén alacsony gyorsító feszültség mellett is nagy fényerő érhető el, továbbá a változtatható nyomású detektor alacsony-vákuum mód mellett is optimális képalkotást tesz lehetővé. Az SU3500 egy valódi igásló minden laboratórium számára.

 • Termék leírása

  • Az SU3500 pásztázó elektronmikroszkóp innovatív elektronoptikai és detektor-rendszerekkel rendelkezik, így páratlan képalkotási és analitikai teljesítményt nyújt. Az intuitív logikával tervezett új, felhasználóbarát grafikus felület átfogó megfigyelő- és megjelenítő funkciókat biztosít, széleskörű alkalmazásokhoz tervezve, beleértve a biológiai és fejlett anyagtudományi mintákat egyaránt. Így lesz az SU3500 egy igazi igásló minden laboratórium számára.

   Páratlan képminőség

   Az új elektronoptikai elrendezése a kategóriájában kimagasló élességet biztosít. 3 nm SE (másodlagos elektron), illetve 4 nm BSE (visszaszórt elektron) felbontás érhető el 30 kV gyorsító feszültség esetén.

   Intuitív működtetés

   A „delegation” technológia révén az SU3500 széles képernyőjű grafikus felülettel és gyors (kb. 7 másodperc) automatikus kép-optimalizálási funkcióval rendelkezik.

   változtatható nyomású detektor

   Segítségével alacsony vákuum és alacsony gyorsító feszültség mellett is részletgazdag felszíni információ nyerhető.

   Térhatású kép funkció

   Valósidejű „3D” képalkotás egyetlen kattintásra.

 • Letöltések

Szabó Ábel

Kereskedelmi képviselő

Amennyiben további kérdése van a termékkel kapcsolatban, vagy ajánlatot szeretne kérni, kérjük keresse kollégánkat.